Relatii cu clientii, promptitudine 0


Mai nou, vreau sa-mi schimb tipul de abonament la internet, in sensul de a-l imbunatati.
Pentru a obtine informatii si a evita o deplasare pana la unul dintre sediile furnizorului de internet, ma decid sa sun la Relatii cu clientii. Apelez numarul cu pricina si dupa ce imi spune ca poate fi inregistrata convorbirea, intra mesajul acela pe care nimeni nu doreste sa-l auda : Momentan, totii operatorii nostri sunt ocupati. Va rugam asteptati sa fiti preluat de un operator.
Si astept, astept, astept, astept si iar astept…Pana cand mi se epuizeaza rabdarea si ma hotarasc sa-mi iau o mica pauza de refresh. Dupa cateva minute, incerc din nou si aceleasi cuvinte imi sunt plimbate pe la ureche.
Cautand eu pe site-ul lor, gasesc inca un numar de telefon si, increzatoare ca de data aceasta soarta imi va zambi, ma pun iar pe sunat. De data aceasta, e cu totul altceva…Incepe polologhia aia cu pentru limba romana apasati tasta 1, pentru servicii de internet apasati tasta 2 si asa mai departe. Merg pe firul indrumarilor auzite si ajung in sfarsit la ce ma interesa pe mine.
Dupa cateva secunde de pauza, incepe alta polologhie cu prezentare de oferte si alte minuni. Ascult plictisita toate istorisirile alea si, in sfarsit, aud ca suna undeva; nu conta unde, dar sunaaaa !!!!
Imi raspunde o voce suava de doamna / domnisoara care se prezinta si e dispusa a ma consilia. Ii spun in 2-3 vorbe ce vreau, imi cere numele si o data de identificare, dupa care ce credeti… se intrerupe legatura si ma trezesc ca vorbesc singura.
Ma pun din nou pe sunat, pe acelasi numar care ma dusese catre operatoare, ascult iar cele 2 polologhii de care spuneam mai sus si astept sa raspunda din nou operatorul, dar…la revedere, n-am mai avut parte.
Mai repede cred ca-mi raspunde bunicul care e mort de 10 ani.
Am fost perseverenta si am repetat miscarea de cateva ori, insa degeaba. Norocul in viata vine rar si intrerupt, asa ca…mi-am luat gandul si am hotarat sa le solicit sa ma contacteze ei pe mine. Le-am trimis un e-mail, dupa care am stat cu telefonul numai dupa mine, inclusiv in baie. Sperante desarte si de data aceasta
Asa ca…maine ma voi duce intr-un sediu mai apropiat pentru a discuta face to face cu un reprezentant. Sper sa nu aud la intrare Pentru limba romana intrati pe usa 1, pentru servicii de internet iesiti pe usa 1 si intrati pe usa 2 🙂

Nu am precizat numele furnizorului de internet pentru ca nu vreau sa fac reclama negativa, inca. Pana acum, am fost multumita de serviciile primite si consider ca ceea ce s-a intamplat azi a fost doar un incident neplacut, sper 🙂

Acest articol a fost publicat în Uncategorized și etichetat , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.