Concluziile zilei – emisiunea Mireasa 22.06.2020


  • Ma bucur ca am vizualizat Pacea de la Mireasa intre Armando si Ciprian. Totul e bine cand se termina cu bine. Asteptam urmatoarea discutie in contradictoriu. Credeti ca nu vor mai fi ? Ramane de vazut. 🙂

 

  • Sunt de acord cu Narcisa  ca nu poti accepta o astfel de prietenie asa  cum a fost incercarea lui Costi. Nu exista prietenie cu saruturi, flirturi si alte chestii de genul asta. O femeie care se respecta nu accepta asa ceva. Nu cred ca a facut-o cu rea intentie Costi, ci pur si simplu s-a lasat dus de val. Insa a gresit, asta e clar. Cica Narcisa il place pe Lica asa cum e acum. Eu cred ca l-ar fi placut si inainte, dar era prea absorbita de rautatile pe care ea insasi le scotea pe gura.  Si uite cum atat Narcisa, cat si Ciprian au ajuns sa vada si parti bune la Lica. Ciprian ii reprosa lui Armando cu curatenia exact ce spunea Lica inca de mult. Ba chiar si Lica s-a apropiat de Narcisa dupa intoarcerea ei in casa si chiar mai mult de atat, i s-a confesat.

 

  • Despre starile proaste ale lui Ionut nu am prea mult ce sa comentez. Omul, cand nu-i convine ceva,  nu-si asuma si se scuza ca a avut stari proaste. Asta e mai rau ca femeile in zilele acelea ale lunii. :)))

 

  • Saraca Ale mai avea putin si exploda de nervi ca iubitul ei nu a ghicit-o la acel joc, cu toate ca s-a obosit sa se gudure destul pe langa el si sa-l atinga. In schimb, ce sa vezi, Ionut a recunoscut-o pe Petronela din 2-3 atingeri foarte discrete. In primul rand, a fost doar un joc si nu era cazul sa reactioneze asa, dar se vede ca ea nu are incredere nici in ea nici in Ionut. In al doilea rand, nu a fost vina Petronelei ca a fost recunoscuta usor, chiar s-a comportat mai mult decat decent si discret la proba asta, nu a fortat nota cu nimic. In al treilea rand, ce sa facem daca pe Ale nu o duce suficient incat sa aiba o atingere diferita, specifica astfel incat sa o recunoasca iubitul ei.

 

  • Ciprian a vrut sa fie sigur ca prinde loc in finala si a oferit inelul Inei. Daca si simte cu adevarat ceea ce a facut azi in direct e foarte frumos, insa sper sa nu aiba o dezamagire la iesirea din casa. Nu m-a convins Ina ca e reala in emisiunea asta si ca nu mai poate de dragul lui Ciprian. De apreciat complicitatea lui Costi care si-a jucat foarte bine rolul.

 

  • Florin nu ar trebui sa mai insiste la Catalina si nici sa se supere daca aceasta nu ii raspunde pe masura. Sentimentele exista sau nu exista. Nu se mimeaza, nu apar batand din palme si nu se forteaza. Nu are sens sa-i dea inelul atat timp cat ea nu-si doreste o relatie cu el si chiar e de apreciat conduita ei. Nu e atat de disperata sa intre in finala incat sa accepte un inel despre care stie ca nu reprezinta nimic pentru ea.
Publicitate
Acest articol a fost publicat în Uncategorized și etichetat , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.