Concluziile galei – emisiunea Mireasa 27.06.2020


  • Era de asteptat ca Petronela si Lica sa se gandeasca la eventualitatea de a face un cuplu. Pana la urma aceasta e o emisiune care are un premiu si fiecare e liber sa joace asa cum vrea pentru a ajunge la acel premiu chiar daca nu exista sentimente de iubire. La ce sustinere au ei afara ar avea ceva sanse sa castige, acum depinde cat de business sunt dispusi sa joace. Acelasi lucru e valabil si pentru cuplul Alexandra-Nutu care au declarat ca nu au sentimente unul fata de celalalt.

 

  • La probele acelea de a se descrie pe ei insisi, de a descrie cuplurile si cuplurile despre a se descrie pe ele insele raspunsurile au fost mai mult de complezenta. Dupa ce unii dintre ei s-au certat de mama focului pe parcursul a saptamani intregi, acum toata lumea descrie in termeni pozitivi pe ceilalti, nu stiu cum sa se mai gratuleze unii pe ceilalti.

 

  • Ale in continuare este obsedata de Petronela si profita de fiecare ocazie pentru a se victimiza. Nu face altceva decat sa ne arate nesiguranta ei in cuplul cu Ionut si vulnerabilitatea ei, e clar ca ii e teama de influenta pe care crede ea ca o are Petronela in casa. Si eu am sesizat ca in loc sa enumere niste caracteristici ale cuplului lor, Ale si Ionut au facut o compunere plictisitoare prin care au incercat sa gadile publicul.

 

  • In ceea ce priveste clasamentul, la fete ma asteptam oarecum la acest top 3. E clar ca Alexandra e cea mai votata indiferent ce-ar face, are votanti fideli chiar daca ea calca in strachini de multe ori. La baieti, ma asteptam sa fie Costi fruntas, are trasaturi si calitati care pot prinde foarte bine la public. In ceea ce-l priveste pe Nutu, e clar ca el n-ar avea ce cauta in top 3, insa fiind lipit de Alexandra e votat masiv de sustinatorii ei. Sper ca ati sesizat ce mandru era in direct la citirea clasamentului. Legat de Florin, se pare ca sunt multi afara care sunt pe sistemul lui , adica scurt pe doi. :))) De remarcat ca lui Ciprian i-a picat fata rau de tot cand nu s-a vazut in top. Tocmai el care a fost mereu votat si e seful tuturor sa nu prinda nici un loc pe podium. Sa-l fi tras Ina in jos?! Nici Lica nu era incantat ca nu a prins un loc in primii trei.

 

  • Ciudat organizat, dar, in acelasi timp, original momentul inelului oferit de Lica Petronelei. Ar fi fost insa mult mai frumos daca ar fi existat si sentimente intre ei ca intre iubiti. Numai Lica putea face intai o simulare de a-i oferi Andreiei buchetul, ca apoi sa intoarca brusc macazul si sa o puna pe aceasta intr-o situatie nu tocmai placuta. Lica nu ramane niciodata dator in a plati polite si asta nu e un lucru tocmai frumos.  Privind dincolo de inexistenta sentimentelor, putem sa ne intrebam de ce nu s-ar permite a avea Lica si Petronela un cuplu fara sa aiba sentimente de iubire atat timp cat avem deja un cuplu care a declarat sus si tare ca nici macar nu sunt indragostiti, respectiv Alexandra si Nutu? Cu ce ar fi ei mai indraptatiti sa intre in finala si Petronela cu Lica nu ? Ba chiar Alexandra fiind foarte votata, exista mari sanse sa avem de-a face cu un cuplu castigator in care nu exista sentimente sau atractie, un cuplu fake. Daca e sa se joace pe cupluri facute special pentru finala ca Alexandra cu Nutu, atunci sunt liberi si altii sa faca un cuplu doar pentru finala. Interesante si reactiile celorlalti, Ina cu Ciprian mai aveau putin si faceau infarct, Ale si Ionut frematau si se bagau in vorba neintrebati, Narcisa turuia ca de obicei, iar Alexandra a devenit si ea vocala de teama ca al ei cuplu fake ar putea fi concurat si pus in pericol de un cuplu tot fake :))))

 

  • Ce glas a prins si Diana, a uitat cand se balbaia toata si se fastacea ca ultima incepatoare. Ea ca moderatoare trebuie sa modereze ce se intampla, nu sa traga la raspundere  pe cineva pentru deciziile pe care le ia. Nu inteleg de ce incearca sa-i induca lui Lica ideea ca ar fi obligat sa o ceara in casatorie pe Petronela cand mai devreme in emisiune tocmai spusese ca daca perechea cea mai votata nu se casatoreste se trece la urmatoarea din clasament. De ce aceia de pe primul loc ar putea refuza sa se casatoreasca si Lica ar fi obligat sa se casatoreasca ?!  Oare de ce Diana nu a fost la fel de vehementa cand ispitele au facut cuplu in 2 zile ? Ba chiar le ridica dragostea in slavi.  Ii e teama cuiva ca planul lui Lica si al Petronelei strica strategia altcuiva ?

 

  • Ma bucur ca Florin a ales pana la urma sa faca inca un gest fata de Catalina si ca si-a jucat cartea pana la capat. Daca ea va fi castigatoare sau nu, ramane de vazut.
Publicitate
Acest articol a fost publicat în Uncategorized și etichetat , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.