Concluziile zilei – emisiunea Mireasa 29.06.2020


  • Sa-i spuna cineva Dianei ca Florin nu este indragostit de Catalina de la inceputul competitiei asa cum crede ea si nici foarte constant nu a fost o vreme. Nu e de ras, poate Diana nu a urmarit emisiunea de la inceput. 😛  Initial, Florin pusese ochii pe concurenta aceea care a iesit din emisiune cu prietenul lui cel mai bun, Edi. Apoi tot Florin a spus ca o place pe Adelina si chiar a incercat sa se apropie de ea. Ulterior, a spus ca o place pe Andreia si ca ar vrea ceva mai mult cu ea decat o simpla prietenie. In cele din urma, la sugestia fratelui si cumnatei lui, Cristian si Elly, si-a indreptat atentia spre Catalina si i-au aparut sentimentele

 

  • Parerile celorlalti despre gestul facut in gala de Lica fata de Andreia  sunt justificate, mai putin jignirile. E clar ca a fost un gest urat facut din razbunare. Am considerat pertinente parerile concurentilor, insa as fi preferat sa nu-l aud pe Armando dandu-si cu parerea despre aceasta situatie. Dupa ce el si-a umilit iubita intr-o gala facandu-i teste si  acuzand-o ca e materialista, ca sta cu el doar pentru premiu si ca nu-l iubeste , acum tocmai el isi da cu parerea despre situatia dintre Lica si Andreia. Sa-si dea cu parerea cei care nu au facut faze din astea, nu el. In ceea ce o priveste pe Andreia, nu a realizat pe loc ce moment penibil si injositor s-a produs la adresa ei, altfel nu ar fi acceptat sa dea buchetul Petronelei, mai ales la cum o stim de colerica. Ea a inceput sa constientizeze ce s-a intamplat dupa ce au sarit ceilalti cu gura, i-au deschis capul si de aceea a si inceput sa planga mai tarziu.

 

  • Ionut cu Ale erau foarte agitati ca Petronela si Lica ar putea face un cuplu si ar putea sa fie si sus in clasament. Ba chiar Ionut i-a spus lui Ciprian ca vor castiga. Eu nu inteleg de ce sunt ei asa agitati. Le e teama ca le vor lua premiul de sub nas ? Sa stea linistiti ca si cu Petronela si fara Petronela in finala, Ionut si Ale nu au nici o sansa la premiu, sunt pe ultimele locuri in clasament, nu da nimeni banii pentru voturile lor.

 

  • Ciprian spune ca, fiind o emisiune matrimoniala, nu poti sa o dai pe față ca vrei doar bani. Asa e, el nu o da pe față, ci impreuna cu Ina joaca mai cu perdea. :))

 

  • In emisiune a fost un haos total. Vorbeau care mai de care unii peste ceilalti si Narcisa peste toti. Andreia si Narcisa spuneau ca au dreptul sa o judece pe Petronela, Armando spunea ca nu o judeca ci doar au reactionat. Ciprian facea pe diplomatul si vorbea cu un ton afectat. Peste toate acestea, Diana se chinuia sa o opreasca pe Narcisa si sa dreaga faptul ca a avut o atitudine agresiva in gala la adresa Petronelei si a lui Lica. Azi i-a periat si chiar le-a tinut partea ca au dreptul sa intre in finala daca isi asuma o relatie.

 

  • Ciprian care are camera lui, scaunul lui, frigiderul lui si functia lui de sef are si o varianta feminina, pe Ale. Fata are si ea camera ei si nu se lasa dusa de acolo.  A venit cu ea de acasa. Mi s-a luat si de ifosele lui Ale si de vocea ei cu accent de nu stiu care. Nu mai spun de Narcisa care turuie ca o moara stricata. Mi-a placut intrebarea lui Nutu catre cuplul Ale-Ionut legat de modul in care se adreseaza sustinatorilor : „ Fara voi nu existam. Ce inseamna fara voi nu existam ?

 

  • Diana a avut cel putin doua exprimari nefericite in cadrul emisiunii.Cand se chinuia Ale sa explice cum multumesc unii pentru cadouri facand reclama, Diana a spus „ Stai ca mi-a luat mie ceva sa inteleg, dar cei de afara nu stiu daca au inteles ceva ”. Ceva de genul … <<Daca mie care sunt dotata intelectual mi-a luat atat sa inteleg, cei de acasa care sunt mai saraci cu duhul nu stiu ce au inteles.>>. Si a doua exprimare : „ Nu voteaza numai cei din social media, ci din toata tara ” . Adica cei din social media nu sunt din toata tara ? Sunt toti doar dintr-o localitate anume sau si-au facut stat in stat ?
Publicitate
Acest articol a fost publicat în Uncategorized și etichetat , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.