Concluziile zilei – emisiunea Mireasa 11.09.2020


  • Doamna Mia este un personaj aparte. Asa sunt unii oameni, mai diferiti ca ceilalti care se incadreaza in anumite standarde general valabile sau general acceptate. E directa, mult prea directa uneori, spune tot ce-i trece prin cap si are tendinta de a trece de la o stare la alta rapid, mascand cu un zambet ceea ce nu vrea sa arate. Nu e usor de convietuit cu oameni care nu sunt la fel ca majoritatea, insa nici nu trebuie judecati. Pur si simplu, se iau ca atare. Doamna Mia a gresit spunand anumite vorbe, insa cine nu vorbeste despre ceilalti, mai ales in emisiuni de genul acesta. Doamnele au sarit cam repede sa disece tot ce a spus ea, iar acum nu se simt confortabil deoarece dna Mia s-a suparat la auzul vorbelor lor si le ignora pe toate.  Consider ca si mamele s-au aruncat in a face diverse afirmatii la adresa ei si au comentat cam mult, iar acum vor avea mult de lucru pentru a o imbuna.

 

  • Intalnirea dintre Radu si Madalina mi s-a parut mult prea protocolara. Amandoi isi cautau cuvintele, in mod special Radu.  El e un tip care se exprima bine, insa da o nota mult prea serioasa discutiei, mult prea oficiala si poate parea chiar teatral. Pana la urma e o intalnire intre doi tineri care spun ca se plac, nu trebuie vorbit ca la un dineu de afaceri.

 

  • Ionut nu-mi prezinta incredere legat de intentiile lui fata de Catalina. Mi se pare ca a schimbat macazul mult prea repede pentru ca el considera ca in felul acesta ar putea-o face pe Stefania geloasa sau macar invidioasa. Simte nevoia sa arate ca el poate avea orice alta fata si ca Stefania are de pierdut. Consider ca David a punctat bine atunci cand a spus ca atat pentru Ionut, cat si pentru Radu, prima optiune a fost Stefania, insa fata nu le-a dat apa la moara si fiecare s-a reorientat catre a doua varianta, vrand sa dea  astfel  impresia ca nu-i intereseaza Stefania.

 

  • Mihai pare un barbat atent, intelegator, rabdator si care stie sa asculte o femeie. Desi Claudia il respinge , el se poarta foarte bine cu ea. Continui sa cred ca ea a venit cu alt scop in emisiune, acela de a se face cunoscuta, aceasta e impresia pe care mi-a dat-o pana acum. Poate o avea complexe legate de inaltime, insa a folosi diferenta de inaltime drept argument  pentru a nu te cunoaste cu un barbat despre care spui ca ai o impresia buna, imi pare doar un pretext pentru a evita sa se implice in aceasta emisiune mai mult decat pentru scopul pe care il are . Un fel de … ok, eu am venit sa ma afirm, nu sa ma combin cu astia pe aici.

 

  • Ma bucur ca mamele sunt apropiate de fete, se joaca cu ele, glumesc si nu fac sa se simta diferenta de varsta. M-au amuzat la jocul mimei, in special dna Ermina.

 

  • Doamne, ce dor imi era de certurile pe tigai, farfurii murdare si curatenie… Nici nu mai puteam sta fara ele, mai aveam putin si intram in sevraj. Acum, daca se sta la comun, frumos e sa eliberezi si sa speli vasele, poate mai vrea si altcineva sa le foloseasca. Nu lasi carnea asa prin tigaie si apoi te simti ofensata ca ti se atrage atentia. Faptul ca Lorena are un fel deosebit de a atrage atentia e partea a doua. Stefania deja devine concurenta prezenta mai in toate discutiile si conflictele. Poate simte nevoia sa fie in centrul atentiei, poate asa e ea, nu stiu, dar e pacat ca isi foloseste energia si capacitatea de a vorbi doar pentru discutii in contradictoriu.

 

Publicitate
Acest articol a fost publicat în Uncategorized și etichetat , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.