Concluziile zilei – emisiunea Mireasa 20.11.2020


  • Mihai a primit mesaje ca e catelus si el o tinea in continuare pe a lui ca nu e asa, ca a spus Stefania din vorbe ca nu e asa. Naiv rau. Pana si cand i se spunea sa incerce sa o cunoasca pe Bianca el raspundea Da, mi-a zis si Stefania. Baiatul asta la 2 cuvinte spune Stefania.

 

  • Iata ca Stefan nici nu a mintit, nici nu a exagerat legat de ce a spus Florentina despre Alex. Nu e genul ei, nu simte atractie. Filmarea a demonstrat ceea ce a sustinut el. Chiar daca e Stefan e mai nestatornic si mai necioplit in exprimare, a facut totusi bine ca a deschis zilele trecute acest subiect. A procedat bine deoarece Alex are dreptul sa stie ce crede de fapt Florentina.

 

  • Din discutia cu David a reiesit ca Mihai inca mai crede ca ruptura de Stefania a aparut din cauza testului pe care l-a facut el. Doamne, ce naiv! Ala a fost doar un pretext, ca daca il placea cu adevarat nici nu se sinchisea de asa-zisul test.

 

  • Stefan se intoarce la Claudia pentru ca stie ca acolo usa e mereu deschisa pentru el. L-a deranjat ca Bianca vorbea cu Mihai de parca ar fi fost casatorita cu el. Stefan nu e inca maturizat. El inca simte nevoia sa se joace asa cum pustanii se dau pe langa toate fetele doar-doar obtin si ei un sarut. Azi cu una, maine cu alta, nu conteaza. Ceea ce il face sa se dea pe langa Claudia e nevoia de afectiune si stie ca ea ii va oferi afectiune indiferent  de ce va face el. E bine pentru Stefan, insa nu e bine pentru Claudia.
Publicitate
Acest articol a fost publicat în Uncategorized și etichetat , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.