Concluziile zilei – emisiunea Mireasa 22.01.2021


  • E normal ca Bianca sa fie deranjata ca barbatul cu care e pe punctul de a face un cuplu  sa stea de vorba cu fosta. Sa mai vorbeasca ce anume? Din moment ce au spus ca e un capitol incheiat, ce rost mai are sa se redeschida aiurea ? Va fi foarte interesant de urmarit felul in care se va comporta Mihai de acum inainte avand in vedere ca traieste sub acelasi acoperis cu fosta si cu actuala. Foarte buna interventia de ieri a cumnatei Biancai in raport cu fosta concurenta care are lucruri nerezolvate prin casa. Din punctul meu de vedere, ea e nerezolvata de felul ei, nu neaparat aici in casa.

 

  • Dna Ermina pare din ce in ce mai nervoasa de cand nu mai e mama saptamanii. Pana acum ii tolera iesirile dnei Mia, ba chiar spunea ca o amuza si brusc s-a sucit.  Hai ca dna Mia e cum e, o stie toata lumea, dar mai deunazi s-a contrat si cu dna Banuta. E clar ca nu ii vine deloc bine ca a picat de pe locul 1 .

 

  • Mi-a placut de Claudia cum i le-a servit Stefaniei. Nimeni nu intelege de ce a revenit ea in emisiune. Ba spune ca a venit sa bea o cafea cu fostul, ba ca are lucruri nelamurite si neincheiate, ba ca asa a vrut ea sa vina ca sa demonstreze ca nu e oaie neagra. E un talmes-balmes in tot ce spune si nimic din astea nu reprezinta motivul real. Ideea e ca pe pandemie e mai greu sa faca bani din ce stie ea sa faca si atunci si-a gasit la Mireasa un loc caldut. Si atitudinea Madalinei da de inteles ca se delimiteaza de Stefania, cu atat mai mult cu cat aceasta sta in preajma Andrei foarte mult. Nu stiu ce urmareste Andra cu periatul si slugarnicia fata de Stefania, dar nu cred ca se va alege cu ceva bun din asa-zisa prietenie cu ea.

 

  • Stefania ii spunea Claudiei ca ea nu ar sta langa un barbat ca Stefan care sa se comporte asa cum a facut-o el. Ea nu ar sta langa Stefan, dar a stat langa unul care a desfigurat-o si a tuns-o. In alta ordine de idei, spune ca nu s-a intors pentru Mihai sau pentru a-l desparti de Bianca, insa de cand a venit numai despre ei doi vorbeste si face materiale.

 

  • Momentul cu cererea in casatorie a Andrei isi pierde din farmec din cauza ca e foarte discutat si tras de par. Acest moment trebuie sa fie ceva neasteptat, sa fie fata entuziasmata si emotionata de surpriza. Insa, cand se vorbeste zilnic in emisiune despre asta si David pare chiar impins de la spate de mama si de Simona, ajunge sa nu mai reprezinte mare lucru.
Publicitate
Acest articol a fost publicat în Uncategorized și etichetat , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.