Concluziile zilei – emisiunea Mireasa 21.04.2022


– După împăcare Pernes nu a mai fost la fel de insistent și agasant ca înainte, dar din nou Sabrina da pe afara de greata și sila pentru el. Cum am spus în postarea trecuta, Sabrina are aceeași scârbă, dar mai mascata de data aceasta. Dacă sambata Pernes va fi tot pe locul 1, Sabrina își va reveni subit și îl va sufoca de sărutări cum a făcut și sâmbăta trecuta. Pernes simte acest lucru, dar refuza sa accepte și sa recunoască.

– Pana când Giovana nu va renunța la aerele de superioritate fata de Sese, certurile nu se vor opri. Sese are dreptate. Ce bărbat sănătos la cap ar accepta asa tratament din partea partenerei? Care bărbat ar accepta ca partenera sa-i spună ca face doar ce vrea ea, de exemplu sa bea 10 sticle si ca el ar trebui sa o duca in pat fara sa-i spuna sau sa-i reproseze nimic ? Asta în timp ce el nu are voie sa miște în front ca imediat explodează prințesa. Din nou Sabrina zâmbea satisfăcută pe sub mustăți când se discuta despre certurile dintre Sese și Giovana. Sabrina se invioreaza brusc la gândul ca ar putea cădea Giovana de pe locul 1 și ar urca ea. O apuca iar dragostea pentru Pernes la gândul asta.

– Despre povestea de viata a lui Manu nu sunt multe de spus. Cred ca nu ar fi trebuit sa vina in aceasta emisiune atat timp cat urmeaza sa i se nasca in curand un copil. Ceea ce mi s-a parut interesant a fost ca Manu a spus ca a primit o oferta de a veni în emisiune și a acceptat. Prin urmare, staff-ul le face oferte unor persoane cu un astfel de trecut și cu o poveste complicata, iar apoi în direct ii trage la răspundere de ce au venit în emisiune. Ei se spala pe mâini deși știau de la început ca au făcut o oferta cuiva care nu are nici o șansă sa-si găsească un partener în aceasta emisiune.

– Bunica Elena a spus bine ce a spus, nu exista băiat în casa care sa facă față pretențiilor financiare ale unei fete ca Yana, chiar și ale Larisei. Dna Mioara a aprobat aceste vorbe, insa Andrei a simțit nevoia sa-i ia apărarea Yanei în pofida mamei lui, iar la faza cu Larisa a procedat invers. E clar ca Andrei o place cât de cât pe Yana și nu-si mai menține binecunoscuta obiectivitate când vine vorba de ea. Cred ca Larisa a zis la modul general și în gluma ca le va face viata un cosmar tuturor pentru a o nominaliza sa plece acasa, dar dna Mioara mereu le ia personal. Iar cu hainele nu mai spun, mereu cica i le muta cineva. Deja am mari semne de intrebare despre cum vede femeia aceasta traiul la comun.

– Leo și cu Anda sunt haioși, simpatici, jucăuși. După plecarea Norei, Anda e singura care a adus o schimbare în comportamentul lui Leo, i-a adus zâmbetul pe chip și i-a modificat starea. Lui Leo i-ar fi mult mai benefică o apropiere de Anda decât o reîntoarcere la Nora.

– La Capricii, Aron a refuzat sa mai vorbeasca sau sa comenteze prea mult pe subiectul asa-zisei relatii a lui cu Elena. Si bine a facut ca nu a mai dorit sa dezbata subiectul. E greu cu fata asta. Are o inteligenta evidenta, insa de cele mai multe ori ne baga in ceata cu teoriile ei despre viata, credinta, femei si barbati. Cred ca Aron zice merci ca a luat distanta de ea.

Acest articol a fost publicat în Uncategorized și etichetat , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.