Concluziile zilei – emisiunea Mireasa 28.04.2022


– Pernes pierde task dupa task si fierbe de nervi, ajungand chiar sa fie invidios si pe Sese cu care se da prieten. Baiatul asta are multe frustrări, iar cea mai mare e ca Sabrina nu-l place și nu-i da atenție. De aici pornesc toate nemulțumirile lui și oftica pentru ca nu ii merg ploile pe nici un plan. Dacă la task-ul cu geamantanul deja doua mame votaseră pentru Giovana și Sese, era clar ca Pernes nu mai avea nici o șansă deoarece dna Dana nu l-ar fi votat pe Pernes în detrimentul fiului ei. Pernes s-a supărat pe dna Eleonora aiurea ca vacarul pe sat. Femeia a venit pentru el aici și el o tratează cu lipsa de respect. Nici eu nu ii agreez în mod deosebit pe Giovana și Sese, dar asta nu înseamnă că ei nu trebuie sa câștige un task dacă chiar merita sa-l câștige. Bravo lor !

– Se pare ca noaptea la hotel a adus o schimbare pozitiva în comportamentul Alinei. Sa vedem cât o ține și dacă nu cumva Valentin va fi nevoit sa câștige în continuare astfel de task-uri pentru a-si menține o relatie bună cu Alina.

– Unii dintre fanii Norei umbla cu mizerii si trimit scrisori pe ascuns. O relație încheiată e o relație încheiată. Nu are sens sa se reproșeze nimic nici lui Leo, nici Andei pentru ca s-au cuplat atât timp cât Nora nu mai reprezinta nimic pentru Leo și pentru emisiune. Foarte bine ca staff-ul ia atitudine, e timpul sa se inceteze cu directivele din afara si cu trasul de urechi.

– Aron si-a făcut un obicei din a se lua de bunica indiferent ce spune ea și nu are răbdare sa discearnă ce e corect și ce e incorect din ceea ce spune aceasta. Uneori chiar le spune pe bune, iar Andrei a punctat bine când a spus ca bunica e un bun observator. Se vede de la o poștă ca cele 3 fete ( Ina, Yana si Elena ) sunt venite în emisiune doar ca să fie și ele pe acolo, par trei amețite în derivă.

Acest articol a fost publicat în Uncategorized și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.