Concluziile galei – emisiunea Mireasa 14.05.2022


– La task-ul cu sarutul toți au încălcat regulile. S-a luat o decizie foarte bună de a fi premiate ambele cupluri, respectiv Alina cu Valentin si Anda cu Leo. Chiar dacă nu au respectat regulile întocmai, meritau premiați pentru ca toți patru au rezistat 5 ore. Credeam ca vor câștiga Sese și Giovana, dar diferenta de înălțime i-a dezavantajat si pe Sese l-a apucat durerea de coloana. Au avut cele mai puține abateri. Pernes cred ca a fost cel mai castigat, a avut cel mai lung sărut al lui cu Sabrina in aceasta emisiune. :))))

– Pentru Sabrina a se săruta cu logodnicul ei e ceva grețos. Intr-un singur material am văzut mai multe episoade de bătaie de joc dinspre Sabrina către Pernes. Îl umilește în ultimul hal, iar el accepta devenind cel mai mare fraier din istoria acestei emisiuni. Rămân la părerea ca ar fi mai reușit un cuplu între Sabrina si Larisa decât între Sabrina și Pernes. Cred ca dacă i s-ar da ocazia, Sabrina si-ar schimba și orientarea numai ca să scape de Pernes.

– Adrian mai are putin și ii ridica o statuie Elenei sperând ca la un moment dat cunoașterea lor se va transforma într-o relație: „ Ești cea mai puternica ființă pe care am intalnit-o ”. Eu nu cred ca Elena vede în Adrian un potențial iubit, ci doar o persoana dispusa sa o asculte și sa o aprobe indiferent ce ar spune. În ritmul asta, vor îmbătrâni intr-o cunoaștere. Sau poate ca, de teama eliminarii, Adrian si Elena vor face un cuplu pe repede inainte.

– Eu nu înțeleg mai nimic din ceea ce vrea sa-i spuna Yana lui Andrei cu jumătăți de măsură. Cred ca nici Andrei nu înțelege, dar trăiește clipa și se lasă purtat de val. Uneori și din astfel de relații pot ieși lucruri frumoase și de durata.

– Legat de top, se pare ca atacurile la adresa lui Valentin l-au transformat in victima si oamenii au empatizat cu el. Alina a fost penalizata de votanti, probabil fiind gasita vinovata pentru iesirile nervoase ale lui Valentin. Yana a urcat in top si le-a coborat pe Sabrina si Alina. Andrei ii sufla in ceafa lui Pernes. Nu m-ar mira ca in zilele ce vor urma Sabrina sa mimeze dragostea pentru Pernes ca sa urce din nou in top. Oricum, nu inteleg cum unele persoane pot vota aceste doua personaje penibile si mascarada lor.

Publicitate
Acest articol a fost publicat în Uncategorized și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Concluziile galei – emisiunea Mireasa 14.05.2022

  1. buhuta2 zice:

    SUPER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Apreciază

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.