Concluziile zilei – emisiunea Mireasa 16.05.2022


– Iata ca s-a dat inca o pedeapsa care ii afecteaza mai mult pe cei nevinovati decat pe cei care au incalcat regulamentul. Staff-ul joaca tare si vrea sa puna la incercare nervii concurentilor si ai telespectatorilor. Principala raspunzatoare pentru aceasta situatie e dna Dana de la care au pornit discutiile despre strategia de plecare acasa. Sigur ca si Yana a contribuit, dar intr-o mai mica masura. Imi amintesc ca si în celelalte sezoane au fost momente din astea când concurentele de pe primele locuri nu au mai avut imunitate si au putut fi nominalizate. Totusi putina vulnerabilitate nu strica, prea credeau unele ca sunt intangibile pana la finalul sezonului. Desi exista o teama a unora ca va fi eliminata Giovana, eu nu cred ca se va intampla asta. Ma indoiesc ca va fi propusa spre eliminare de catre majoritatea colegilor avand in vedere ca are un cuplu stabil si solid. Plus ca ar fi prea pe față o astfel de mânărie. Cel mai probabil va fi eliminata Elena. La fel ca si Adrian. De ce nu si Larisa ?! De asemenea, e de urmarit sa vedem dacă Sabrina va mai fi apropiata de Pernes dacă știe ca nu se mai tine cont de top. Bine ca măcar i-au spus de luni ca să nu se chinuie mititica sa-l suporte pe Pernes toată săptămâna lipit de ea.

– Alina e o ființă extrem de dificila al cărei unic scop în relație pare a fi sa se ia de Valentin, sa-i rastalmaceasca cuvintele și sa facă ea scenarii care nu au nici o legătură cu realitatea. Nu știu ce bărbat ar putea avea răbdare cu fata asta o viata întreaga. Acum cică vrea sa fie ceruta în căsătorie afara ca sa-si poată alege ea inelul. Inelul de logodna nu îl alege băiatul? Unde mai sunt farmecul și surpriza dacă știi dinainte ce inel primești? Alina ar fi în stare sa se ceara singura în căsătorie de teama ca nu ar ști Valentin cum sa o ceara ca să fie pe placul ei. :)))) Ferească Dumnezeu….

– Brusc Sabrina a fost luata de valul dragostei. Cum si-a auzit locul în top, care e în cădere, s-a reindragostit de Pernes. Cum ne spuneau ei ca se iubesc și se înțeleg, numai ca imaginea lor e deteriorata de certurile de pe materiale. Asa se vrea, dom’le. Insa cine au certurile alea? Nu ei? La aniversarea de 3 luni, din care una a fost pauză, Sabrina a fost emoționată de pisica, Pernes era doar un element de decor.

– Anda e naturala și credibilă, însa vorbele lui Leo par teatrale și spuse mai mult pentru camere decât pentru Anda. Ba chiar face și atent staff-ul ca el a spus Te iubesc. Cred ca atunci când i-a zis Andei ca nu a mai spus niciodată Te iubesc l-a luat valul declarațiilor pentru camere si a uitat ca i-a spus și Norei tot pentru camere. Ulterior si-a adus aminte și a dres-o spunând ca nu a spus asa repede. Eeee, e altceva. Dna Dana cică vrea sa se însoare băiatul în emisiune, dar nu știe cum sa facă sa iasă din emisiune toți trei înainte de momentul nuntii. Și Leo vrea sa se căsătorească, dar deodată i-a venit ideea sa-si schimbe numele de familie astfel încât chestiile birocratice sa dureze suficient de mult încât căsătoria sa nu se poată face în emisiune. Mi se par doar pretexte. Și Yana are mancarici și vorbește despre cum sa iasă din casa. Atunci la ce mai faci relație aici dacă ai gânduri de ducă?!

– Din conversatia fantasmagorica dintre Adrian și Elena nu se înțeleg prea multe, însă am remarcat declarația de dragoste a lui Adrian: „ Eu aveam urechile înfundate și tu mi le-ai desfundat ”. Un fel de: Ești bețișorul meu de urechi preferat.

– În ceea ce o privește pe Yana, nu cred ca nu-l place pe Andrei la cum se manifesta când e cu el. Mai degrabă cred ca vrea sa fuga tocmai pentru ca îl place prea mult, dar în același timp realizează ca el nu-i poate oferi viata opulenta pe care i-au oferit-o altii si nu vrea sa se implice emoțional ca apoi sa nu mai poată renunța. Încă mai spera ca va găsi pe unul care sa-i ofere și dragoste și bani.

Publicitate
Acest articol a fost publicat în Uncategorized și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.