Concluziile zilei – emisiunea Mireasa 18.05.2022


– Sforăitul e o problema pentru cel în cauza, dar și pentru cei din jur. Nu știu de ce dna Dana s-a supărat asa de tare. E foarte rău si epuizant să nu dormi nopți la rand din cauza sforăitului cuiva. Soluția ar fi ca toți cei care sforăie sa se mute intr-o singura camera, iar Pernes nu ar trebui sa se opună mutării. Mai ales ca ar face-o pentru Valentin cu care se da prieten. Fiecare s-a mai mutat când a fost nevoie. Nu exista o vină în a sforăi, dar trebuie găsită o soluție. Iar solutia nu este aceea de a-l scoate vinovat pe cel care suferă din cauza asta, asa cum în mod greșit face dna Dana. Nu cred ca dna Dana trebuia sa se bage in discutia dintre Alina si Sabrina cand era compatimit Valentin. Nici o mama nu vine ca dna Dana în camera fetelor mereu sa se bage în discuțiile lor și sa își dea cu părerea despre orice. Ba chiar le și influențează într-o mai mare sau mai mica măsură. Mai mult decat atat, a prins glas și Anda pentru dna Dana. Deocamdată e la început de relație cu fiul dansei, o vedea ea mai târziu, mai ales când vor locui în aceeași casă fără camere.

– Sabrina se încurcă în propriile minciuni și uita ce spune de la o emisiune la alta. În casă zice ca nu se mărită, în direct ca 50-50, apoi iar nu se marita. Observ ca în loc sa discute cu Pernes despre relația lor, cum sa o facă sa meargă, ea e interesata mai degrabă cum o vad ceilalți și, mai ales, o roade ca Andrei și Yana sunt văzuți mai bine decât ea și logodnicul ei. Ba mai mult, nu se marita aici fiindca ei nu sunt printre cuplurile favorite. Gata, a gasit motivul, nu ca de fapt nu l-ar placea pe Pernes, nici gand. Plus ca el nici nu se ridica la standardele si pretentiile ei financiare : „Eu am apartamentul meu, el nu are nimic. Nu ma marit pana nu vad conditiile, tot, nu pot sa ma arunc asa. Nu vreau sa stau cu chirie …”. Practic i-a mai dat una la temelie lui Pernes. A mai zis Sabrina ca sunt doar 2-3 persoane în casa la care ține. O fi și Pernes printre ele? Ma îndoiesc.

– Aron e stresat, ca de fiecare data când se află în cursa de eliminare. Acum chiar îl cred ca vrea sa plece, dar ce te faci cu Buni care vrea sa rămână cu orice preț … . A gasit solutia, si-a adus aminte ca l-a luat sub aripa sa pe Sese si ramane pentru el. Pana acum si uitase de Sese.

– Frumoasă aniversarea lui Sese și asta se datorează Giovanei care nu duce lipsa de idei atunci când e vorba sa-i facă surprize iubitului ei. Am văzut ca toată casa a fost alături de ei și ma îndoiesc ca aceeași oameni care le-au fost alături la aniversare o s-o nominalizeze pe Giovana pentru eliminarea din emisiune.

– După cate i-a făcut Alina și i-a pus răbdarea la incercare, îl înțeleg pe Valentin când spune ca, dacă și afara vor avea aceleași discuții, nu e cazul sa mai continue relația. Eu am scris cu mult în urma ca răbdarea lui Valentin are o limita și iată ca acum a schimbat foaia, s-au cam inversat rolurile și Alinei nu-i prea convine. Poate învață și ea zicala Ce ție nu-ti place altuia nu-i face. Gabriela o indeamna pe Alina sa-l ceara în căsătorie pe Valentin, cred ca femeia asta are momente când nu gândește deloc înainte sa scoată vorbele pe gura. Ce sa mai zic, daca ea uitase ca a vorbit cu Anda si Leo inainte de pauza de publicitate …

– Din câte comentarii interesante și foarte potrivite pentru concurenți sunt în social media, Andreea le alege pe cele mai siropoase și care nu aduc în atenție aspectele reale despre fiecare concurent în parte. Cred ca le alege doar pe alea care incep cu Cei mai frumosi ….

Publicitate
Acest articol a fost publicat în Uncategorized și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.