Concluziile galei – emisiunea Mireasa 21.05.2022


– Elena e în lumea ei și de acolo din lumea ei a încercat sa-i toace la cap pe cei din cabina sperând ca în felul acesta își va ajuta partenerul de cunoaștere. Nu a făcut decât sa se dea în spectacol și cei din cabina s-au lăsat atrași în acest circ. Săracul Adrian, crede ca el si Elena sunt mai mult decât un cuplu. Eu in locul lui m-as intreba daca vor fi vreodata un cuplu. Si tot la task-ul cu cabina Andrei s-a avantat prea tare si a ajuns sa alerge pe burta, iar Sese a demonstrat inca o data ca nu se descurca la probele de anduranta. De fapt, nu prea castiga la nici o proba. Totusi sunt de apreciat efortul si straduinta lui de a participa si dorinta de a castiga.

– Am înțeles ca Larisa, fiind certata cu Valentin, nu a coborât la aniversarea de 3 luni a cuplului lui. Nu am înțeles însă de ce nu a participat Sabrina, mai ales ca era și Pernes acolo. Stați ca am uitat ca Sabrina e mai mult într-un cuplu cu Larisa decât cu Pernes. La aniversarea cuplului Alina-Valentin, dna Dana și Leo au stat deoparte și au făcut ce știu ei cel mai bine, au bârfit oamenii. Au atras-o și pe Anda la barfa și au facut-o sa le preia defectele.

– Larisa și Valentin s-au dat in stambă grav de tot în cabină, însă Larisa a sărit calul cel mai mult. A avut o strategie clara de a-i face cu capul pe ceilalți și nu a mai ținut cont de bun simt. Nu avea rost sa o aducă în discuție pe mama lui Valentin, dar asta e caracterul ei. Pe zi ce trece Larisa arata tot mai mult ce-i poate pielea și nu e de mirare ca nu prea reușește sa-si găsească un bărbat. Cine ar vrea o asa mahala la ușa lui?

– Gestul Larisei de a ceda premiul Giovanei și lui Sese e de lăudat. Meritau și ei o ieșire deoarece nu au avut ocazia pana acum. Sunt un cuplu sudat, dornic sa se căsătorească și ar fi cazul sa se cunoască din toate punctele de vedere. Sper însă ca Larisa sa fi făcut gestul asta din suflet și nu pusa de staff sau din dorința de a atrage fanii Giovanei.

– Alisia se arata prea disponibilă pentru Răzvan încă din prima zi, pune întrebări de grădiniță, se mira cu voce tare de mușchii lui și vorbește deja de mutatul împreună când încă nu-l poate privi în ochi. Riscă sa se plictiseasca repede băieții de ea dacă se oferă asa pe tava cu naivitate cât cuprinde. Pe de alta parte, Razvan a parut mult mai atras de Larisa decat e acum de Alisia.

– Nu știu dacă băieților li s-a pus pata pe Adrian sau chiar nu strange dupa el. Ceea ce vad pe Antena Play e ca Aron face mereu curățenie generala asa cum a spus și Leo și mai vad ca Elena gătește în bucătăria băieților și apoi când e vorba de facut curățenie spune ca ea nu e menajeră.

– Legat de clasament, Valentin și Sabrina au căzut din top ca urmare a comportamentului lor. Pernes a urcat pe locul 1 și nu înțeleg de ce. Probabil ca umilințele pe care i le da logodnica lui stârnesc mila publicului pentru el. Sabrina, dupa ce s-a anuntat topul, a spus ca vrea sa plece acasa. Chiar asa, daca nu mai e in top pentru ce sa stea pe aici sau, mai bine zis, pentru cine ? Doar nu are logodnic sau ceva de genul. Andrei a urcat în top după 4 luni și e meritul lui pe deplin. Aron se bucura de plecare și e normal sa fie asa după doua încercări nereușite de a avea un cuplu de durata.

– Cei care s-au dat de ceasul morții ca va fi eliminata Giovana acum se pot trezi din leșin ca preferata lor e bine merci la mare. Poți sa susții un om și fără sa faci teorii ale conspirației, dar n-ar mai fi circul atât de mare și unde ar mai fi farmecul…

Publicitate
Acest articol a fost publicat în Uncategorized și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Concluziile galei – emisiunea Mireasa 21.05.2022

  1. buhuta2 zice:

    corect ❗

    Apreciază

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.