Concluziile zilei – emisiunea Mireasa 08.06.2022


– Adrian și Elena, dacă tot nu au făcut un cuplu, s-au gândit sa dea în altele și sa bage strâmbe. Mai fac și ei materiale sperând sa rămână în casa cât mai mult. La ce femeie are Andrei lângă el, cum ar putea sa se uite la o persoană ca Elena ?! Ea, saraca, s-o crede femeia fatala după care salivează băieții din cupluri, însă asta se întâmplă doar în realitatea ei paralela. Yana greșește când se supără pentru niște glume neimportante și dă satisfacție agaricilor ăștia doi care s-au tatonat pana s-au plictisit de asa ceva și au dat-o în alte penibilitati. Are si Andrei dreptate sa fie asa radical cand vine vorba de increderea in partener. El i-a acordat Yanei credibilitate si a fost langa ea cand au venit acuzatii grele din afara casei si ea acum se lasa manipulata de Elena si Adrian punand sub semnul intrebarii increderea in Andrei. Nu stiu daca decizia despartirii va fi una irevocabila asa cum a spus Andrei, posibil sa o fi spus la nervi. Daca el a ales sa se exprime elegant, dna Mioara din nou s-a dat in spectacol si si-a indreptat tirul spre Yana. Daca se vor impaca, iar le va tine partea, cam asa face dna Mioara, se aprinde ca un foc de paie.

– Valentin e cicalitor și agasant de multe ori, insa Alina are o aroganță ieșită din comun la adresa partenerului ei. Astfel de atitudini nu au ce cauta intr-o relație sănătoasă a doi oameni care urmează sa se căsătorească.

– Sese ii explică Giovanei cum vede el o relație buna între ei doi , dar și între ei și ceilalți. Nu știu însă cât înțelege Giovana din tot ce spune el sau cât vrea sa înțeleagă. Ea rezolva altfel lucrurile, mai direct și fără diplomație.

– Nu știu dacă Adrian era cel mai în măsură să discute despre amenzile lui Pernes atât timp cât și el a încasat la greu și a afectat bugetul tuturor băieților. În același timp nici Pernes nu e în măsură să discute despre Adrian atât timp cât el e praf în general și mai ales în asa-zisa relație cu Sabrina. Sunt supărați pe cei care i-au votat ca cel mai slab cuplu. Sa zică merci ca i-au luat în calcul ca și cuplu cu toate ca nu sunt un cuplu. Ei sunt doar o tentativa de pereche menținută pentru emisiune și în speranța obținerii premiului. Dacă ar pleca acasă s-ar vedea cu adevărat dacă vor putea avea un cuplu pe bune.

– Surpriza pe care a ales Yana sa i-o facă lui Andrei poate alimenta ideea unora ca fata ar avea experiență la astfel de dansuri la bara și ca s-ar ocupa cu lucruri mai deocheate. Nu știu exact dacă a mai dansat asa sau nu, insa intr-un cuplu în care exista pasiune un astfel de moment nu e ceva de neimaginat. S-a găsit sa rada de moment tocmai Larisa, o concurenta care nu are cuplu și care nu are alta ocupație în afara de a arunca cu venin în jur. Asa se manifesta la unii frustrarea.

Acest articol a fost publicat în Uncategorized și etichetat , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

4 răspunsuri la Concluziile zilei – emisiunea Mireasa 08.06.2022

  1. Delia Dascalete zice:

    Yana din păcate a luat în calcul vorbele Elenei susținută de Adrian care ar aprobă orice elucubrație a ei, păcat că deși pare o fată cu destulă experiență de viață a căzut în capcana unei amețite care de când a intrat în casă a făcut numai tâmpenii și nici măcar nu are o urmă de bun simț să tacă și să încerce să se corecteze! Andrei mai matur ar trebui măcar să i dea șansă unei discuții!Cât despre acel dans, frumos de altfel eu cred că în contextul în care au apărut acele acuzații mai bine s ar fi abținut!

    Apreciat de 1 persoană

  2. Nicoleta Ispas zice:

    Tot timpul spuneti lucrurilor pe nume.

    Apreciat de 2 persoane

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.