Concluziile zilei – emisiunea Mireasa 09.06.2022


– Nu știu la ce filme se uita Elena de vede oameni care scuipa pe pozele celor pe care-i antipatizeaza si chiar o inspira acest lucru, dar e clar ca nu sunt cele mai bune filme pentru sănătatea ei mintala. Fata arata un comportament care trădează probleme de natura medicala. Iar Adrian o divinizeaza și o soarbe din priviri când scoate mizerii pe gură. Cred ca și dacă l-ar scuipa în ochi, el ar mulțumi și ar fi fericit ca a fost binecuvântat cu un scuipat din partea acestei ființe mirobolante care este Elena.

– Sabrina se chinuie sa fie intr-o relație cu Pernes pentru emisiune, dar nu poate chiar în continuu. Mai ia si pauze. Adevărul e ca e greu, frate, sa mimezi ca ești partenera cuiva. Pe material s-a vazut cum se amuza pe seama lui Pernes, ba chiar se abținea sa nu rada în hohote de el. Îl vede ca pe un măscărici care se învârte în jurul ei și o enervează. In plus de atat, el nici nu are calitatile pe care ea le doreste la un barbat. Iubitul ei trebuie sa fie și ospătar, bucătar pentru ea, iar Pernes nu are abilitățile necesare.

– Era previzibil ca Yana si Andrei sa se impace. La nervi se spun multe vorbe, insa, acolo unde exista chimie si chiar mai mult de atat, nu are cum sa reuseasca o persoana ca Elena sa dezbine ce s-a construit pana acum. Tind sa cred ca Elena il cam place pe Andrei si daca nu a reusit sa-i atraga atentia ca femeie, incearca macar sa dezbine relatia cu actuala lui iubita, asa cum s-a bagat si in cunoasterea lui Adrian cu Inimioara. Numai ca Andrei nu e totuna cu Adrian si nu poate fi manevrat ca pe papusa cu sfori.

– Cred ca Valentin a dezvoltat o pasiune bolnavicioasa pentru discutii cu Alina. Omul daca nu discuta cu orele nu se mai simte bine. La inceput nu era asa, insa Alina, cu toate intrebarile ei deplasate si cu despicarea aiurea a firului in patru, a reusit sa-l molipseasca si pe el. Acum s-a saturat ea de discutii si nu stie cum sa le mai opreasca.

– Sabrina se gudura pe lângă familia d-nei Dana plus Larisa și ei o vorbesc pe la spate. Frumos, ce sa zic. Se pare ca Sabrina trebuia sa ceara aprobarea lor ca sa participe la aniversarea Yanei cu Andrei. Larisa si dna Dana au ajuns sa se comporte ca doua varstnice din mediul rural care au ca singura ocupatie sa stea pe marginea santului si sa comenteze despre unul si despre celalalt, dar niciodata despre ele insele.

Acest articol a fost publicat în Uncategorized și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.