Concluziile galei – emisiunea Mireasa 18.06.2022


– Sabrina a mai facut o demonstratie de bataie de joc la adresa lui Pernes care, saracul, nu mai stie daca e intr-o relatie cu ea. Si mai grav, are banuieli ca ar fi intr-o relatie si cu Larisa, toti trei. De fapt, bietul de el, nu e intr-o relatie cu cineva. Sabrina e in relatie cu Larisa, atat. Aceasta e adevărata Sabrina, cea din conversațiile cu Larisa. E plina de nemulțumiri la adresa lui Pernes, dar totuși continuă sa rămână pe post de parteneră a lui în emisiune. E clar ca Pernes nu e deloc bărbatul pe care si-l dorește Sabrina, ba chiar consideră că se va plafona alături de el. Și ar avea mai multe de spus, dar nu le poate spune aici, după cum i-a mărturisit Larisei. Oare doar eu îmi imaginez în ce fel urat ii va da Sabrina papucii lui Pernes imediat ce vor ieși din emisiune și nu vor mai fi camerele pe ei? Ea vorbește doar despre ea, nu exista „ noi ”. De fapt a si spus „ Cu tine sau fără tine eu ma descurc oricum ”. Ba chiar as continua eu ca se descurca mai bine fără el pe care îl considera un accesoriu care o încurcă. Ce ii ia Sabrina apărarea în disperare Larisei, o tine si de mana, în timp ce pe iubitul ei îl tine de papitoi și rade pe la spate de el sau refuza sa iasa la date cu acesta. Sabrina are febra musculara, nu ca nu i-ar face placere sa iasă cu logodnicul la date. Asa e de înțeles, frate, nu îți poți baga în seama logodnicul când ai febra musculara, clar ….

– Le-au venit de hac moldovencele lui Valentin și lui Andrei. I-au bagat in ceață de tot. Yana și Alina au obiceiul de a-si vorbi iubiții pe la spate și o fac intr-un fel deranjant, de parca ar vorbi despre niște oarecare și nu despre oamenii pe care-i iubesc. Dacă s-ar concentra mai mult pe conversațiile cu partenerii lor și mai puțin pe cele cu prietenele, le-ar merge mult mai bine în relații. Din punctul asta de vedere, o apreciez pe Giovana ca nu disecă cu fetele relația ei, ci își face singura analiza sau împreună cu iubitul ei. Cred ca Alina și Valentin au batut recordul certurilor in emisiunea Mireasa. A vorbit bine mama Alinei. Ei în loc sa lupte pentru un scop comun în relația lor, lupta unul împotriva celuilalt. Valentin s-a afundat singur. El era suparatul ca Alina a ras cu dușmanii pe terasa și ce sa vezi? Același lucru îl făcea și el, numai ca pe alta terasa …

– Dacă fiul nu da semne sa o ceara de nevasta pe Anda atunci o cere mama, nu-i problema. Asa se întâmplă cu băieții castrați de mame, ele le cer iubitele în căsătorie. Sau cu băieții nehotărâți, le forțează mamele deciziile. Eu nu vad la Leo fericire pe chip, atracție sau trăiri intense cu Anda. De cele mai multe ori vad o fată agățată de gâtul lui și el privind în zare sau în gol. Ce bine le-a zis-o Aron. S-a trezit și castratul sa vorbească. El nu e în stare sa-si ceara iubita de nevasta, i-o cere maica-sa, dar se ia în gura cu Aron care este cu 100 clase peste el. S-a ofuscat dna Dana care nu barfeste niciodata. Pardon, ea cu Larisa nu bârfesc, ele discuta. Doar când vorbesc alții despre ele e bârfă, cand vorbesc ele despre ceilalți sunt discuții. Deja devin grețoase. Doamne, dar ce agitatie pe dna Dana. Cum sa vorbească cineva despre ea la modul negativ când ea e perfecțiunea întruchipata și nu vorbește de nimeni niciodată… . Bineînțeles că s-a activat din nou castratul. Zici ca are cheiță și se activează când i-o întorci. In plus de toate astea, dna Dana crede ca Antena Play s-a infiintat doar pentru ea si familia ei, asa ca un canal de comunicare exclusiv pentru ei. Femeia asta intrece orice limita si se cearta cu moderatoarea fiindca, in timp ce ea se chinuia in direct sa spuna ca totul e minunat in relatia cu familia ei, s-a dat materialul cand ea se arata suparata ca familia nu-i mai da nici un semn. Ba mai mult, se pare ca familia nu doreste o nunta in casa si cel mai probabil nici afara. S-a agitat degeaba sa sparga geamul si sa ia inelul.

– Larisa are pe zi ce trece tot mai mult aspectul unei fufe care are o placere sadica de a baga râcă între concurenți și în cupluri. Face glume cretine la adresa lui Valentin știind ca o vor deranja pe Alina, sta calare pe Sabrina ca să o tina la distanță de Pernes, bârfește cu dna Dana, se cearta cu bunica etc. Sper sa fie eliminata peste o saptamana si sa se ocupe de spaniolii ei ca pe aici am vazut de ce e in stare.

– Yana transmite nesiguranță pentru relație și se ascunde în spatele barierei lingvistice. Când partenerul te întreabă despre planurile de viitor și tu nu gândești pentru cuplu, ci o dai cotită și dai de înțeles ca ai planuri care nu-l includ și pe Andrei, cum sa nu se supere omul ?!

Publicitate
Acest articol a fost publicat în Uncategorized și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.