Concluziile zilei – emisiunea Mireasa 27.06.2022


– Sabrina a rămas singura, fără cuplu. I-a plecat iubita. Pernes e materie neglijabila, doar nu-si închipuie cineva ca Sabrina îl considera logodnicul ei. Ea plânge după marea ei iubire. Mai exista prietenii între fete, dar nu la modul asta grețos. S-au pupat pe gura în timp ce de săruturile logodnicului ei Sabrina fuge disperată și se șterge la gura. A plâns de zici ca murise cineva în timp ce pe iubitul ei îl alungă și îl face handicapat. Dacă ar fi plecat Pernes, tot asa ar fi plâns sau mai degraba s-ar fi îmbătat de bucurie ?

– Dincolo de toata tragicomedia asta, Larisa i-a dat cel mai bun sfat Sabrinei, sa nu se mărite pentru bani. Știe ea ce știe, doar au vorbit multe la hotel. E normal ca o prietena care știe ca nu dai doi bani pe logodnicul tău sa te sfătuiască sa nu te căsătorești cu el doar pentru premiu. Numai ca Sabrina vrea sa joace teatru în continuare și ii spunea disperată Larisei sa scoată bateriile, sa nu afle lumea adevărul despre asa-zisul ei cuplu.

– Giovana sa-i pună o pătură pe ochi lui Sese, inclusiv la nuntă. Sa nu cumva sa mai interacționeze vreodată cu vreo femeie, nici măcar cu functionara de la Starea Civila. Dar nu se pune ce filmulețe deocheate a găsit el în telefonul ei. Alea nu se pun, doar uitaturile lui sunt cele mai grave. Giovana are mari frustrări în raport cu Nora, altfel nu ar face atâta caz pentru nimic.

– Cu fiecare zi care trece, îmi dau seama tot mai mult ca Leo se da mare deștept, dar de fapt nu îl ajută prea mult neuronii. La fel ca mama lui, cine nu zice ca ei e împotriva lor. Asta e o gândire foarte limitată. La fel și a râde de fostul iubit al Andei și a-i spune ei ca acum e în alta ligă alaturi de el. Asa e, e in alta liga cu Leo, a retrogradat, dar, saraca de ea, nu realizeaza deocamdata. Penibil și prostesc tot comportamentul lui, la fel ca și al Andei care acceptă orice cretinatate din partea lui și al mamei doar de dragul de a intra în aceasta familie care s-ar putea sa nu-i aducă fericirea pe care ea si-o dorește. El e de mana cu Anda, dar e preocupat de ceea ce face Nora pe afara. De altfel, nu-mi transmite nimic cuplul Leo-Anda. Vad doar o fată agățată de el ca o liana și un tip rece ca o stana de piatră care privește în gol.

Publicitate
Acest articol a fost publicat în Uncategorized și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.