Concluziile galei – emisiunea Mireasa 02.07.2022


– Si iata ca inevitabilul s-a produs. Cei trei magnifici au fost eliminati de catre public cu un procent covarsitor. Acesta e cel mai clar exemplu despre cum se suporta consecințele propriilor fapte. Dna Dana spunea ca nu s-a certat cu toată casa. Cică, de fapt, toată casa are ceva cu ea. Saraca de ea. Ea asa o ființă perfectă, ce-o avea toată lumea cu ea ?? Inclusiv telespectatorii. Nu știu cum a reușit, însă a atins performanța de a se certa cu toate persoanele cu care inițial a declarat ca are mare prietenie. Cum nu zice cineva ca ea, hop ii da cu șutul. Pe final a ramas apropiata doar de Anda care ar pupa-o și în dos la propriu doar ca sa-i intre și sa-i rămână în grații. Nu sunt fan Elena, dar bine i le-a mai zis Danei. Sa vedem cat va ține si prietenia cu Anda. Dupa cat de apasat a spus dna Dana la plecare ca nu are Leo de ce sa se grabeasca cu nunta si ca Anda ar putea pleca la Tarnaveni, nu stiu ce sa zic, trageti fiecare concluziile.

– Pe ultima suta de metri de stat in casa Leo ne-a aratat cat valorează Anda pentru el, fix nimic. El vrea femeie puternica, mă, dar el ce oferă ? Praful de pe toba in lipsa sustinerii data de familia lui. Asta e adevărata față a lui Leo și aceasta e părerea lui reala despre Anda: tută, proastă, nivel de dezvoltare psihică de 12 ani și tot asa. După aceea își intra din nou în rol și baga din alea cu Te iubesc enorm. Hai lasa-ne că și maica-ta a avertizat-o pe Anda ca asa ești și acasă, sa se pregătească. Eu cred ca va fi și mai rau fara camere. Cică asa se iubesc ei jignindu-se, asa se manifesta în familia lor dragostea. Fereasca Dumnezeu!

– Lui Pernes ii merge mult mai bine în relatie de când a plecat Larisa. Sabrina, nemaiavand-o pe Larisa alături, de plictiseală și fiindcă nu mai are cu cine sa vorbească una si-alta, si-a amintit ca are și ea un logodnic în casa și a zis sa-l mai bage și pe el în seama în lipsa de altceva. Asta doar pana când va ieși din casa și va pleca la Larisa. De-acolo înainte, rămâne de văzut daca îl va mai cunoaște pe Pernes. Acum nu se mai cearta intre ei, se cearta cu Sese si Giovana. Sese, chiar asa cu exprimarea lui greoaie, le-a zis-o bine lui Pernes si Sabrinei : „ Ați vrea voi sa aveți iubirea noastră  ”. Pernes da, cred ca si-ar dori-o, dar Sabrina si-ar dori sa o aibă cu Larisa. Cam tot ce a spus Sese e adevarat. S-a văzut cum pe Pernes îl deranja apropierea dintre Sabrina și Larisa , dar în live spunea ca nu, asta e falsitate clar.

– Alina și Valentin au băgat la cap ceea ce le-a spus Nora și nu prea se mai cearta. Totul e lapte și miere dintr-odata. Numai ca situația nu e chiar asa cum o prezintă Nora și s-ar putea doar sa li se fi oferit speranțe false. Uite că pentru un scop mult dorit se poate și fără certuri. Ce nu fac oamenii pentru a încheia emisiunea cu bine.

Publicitate
Acest articol a fost publicat în Uncategorized și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.