Concluziile zilei – emisiunea Mireasa 12.09.2022


– Roxana și Paul au oferit un moment de circ. Practic, s-au comportat ca proștii clasei care se lasă conduși de îndemnurile mistocaresti ale celorlalți și cred ca treaba e serioasă. Despre el m-am lămurit cât de mult îl duce căpșorul în relația cu fetele și acum intr-un fel înțeleg de ce a divorțat fata aia asa brusc de el, însă speram ca Roxana sa aibă ceva materie cenușie și sa nu accepte atât de ușor postura de gasculita proasta. Ăștia doi chiar se potrivesc, par sa împartă același neuron.

– Denisa face pe ispita în emisiune și ii place de minune. Deși a spus ca văzuse pupicul dintre Roxana și Paul, ea a ales sa danseze lasciv cu Paul. Ce-i mai place sa bage batul prin gard si sa faca pe femeia fatala.

– Cosmin a trecut la fapte. Deși credeam ca va fi greu cu el, iată ca se adeverește zicala Mutul tace și le face. Miruna, dacă îl place asa cum susține, ar trebui sa nu mai fie atât de preocupată de camere și de ce zice lumea. Ba e prea retras, ba e prea grăbit, nu o sa mai înțeleagă băiatul ce vrea Miruna de la el.

– Deni pare o fata matura și serioasa, însă nu știu de ce nu l-a ales pe Valentin pentru date dacă tot i-a atras atenția. Doar asa ca să nu deranjeze pe cineva? I-a fost Viorel mai la îndemână.

– Pana în prezent am o părere buna despre Valentin. E un băiat frumos, educat, inteligent, cu anumite principii de viata. Despre Gabriela nu pot spune același lucru. Consider ca nu se ridica la nivelul lui Valentin și nici potențial nu prea are. Prezența dnei Paula alaturi de Valentin în emisiune nu cred ca are o influență bună asupra lui. Nu mi-ar plăcea ca un băiat ca el sa se lase mânat de o femeie în vârstă sau de susținători spre ce fata sa se îndrepte. Dacă lui ii place cu adevărat de Gabriela, nu e nimic de zis. Dacă o face pentru susținători și top, atunci are toate șansele sa fie următorul câștigător divorțat al acestei emisiuni.

– Damaris a arătat încă o data cât de directă și asumată este. A făcut foarte bine ca i-a spus din start lui Sebaidin despre experiențele din viata ei ca să știe omul de la început cu cine se cunoaște. În același timp, cred ca Sebaidin e cel mai bun și înțelegător băiat, practic cel mai potrivit pentru o fată ca Damaris. Totusi, am si un semn de intrebare. Nu inteleg de ce Damaris vorbeste despre ea la persoana a treia. Ori de la traume, ori crede ca pare totul mai interesant daca se exprima asa.

– Pe Viorel pare sa îl placă multe, dar în același timp sa nu-l placă nimeni. Ciudata situație. Nu înțeleg nici ce vrea el, nici ce vor fetele de la el.

Publicitate
Acest articol a fost publicat în Uncategorized și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.