Concluziile zilei – emisiunea Mireasa 13.09.2022


– Gata, încep sa intervină părinții și susținătorii și astfel se duce pe apa sâmbetei tot farmecul. Se pare ca în sezonul asta fetele se lasă mult influențate din exterior și va fi vai de alegerile lor. Miruna, pana sa intre mama telefonic și sa decreteze ca nu e bun Cosmin pentru ea, nu a zis ca nu ar pleca în Anglia, ba dimpotrivă. După mesajele de la mama, hop se gândea și ea dinainte la același lucru. Hai lasa-ne cu astea și stai la fusta mamei mai bine, se pare ca acolo ti-e locul .

– Sunt total de acord cu Valentin în ceea ce-l privește pe Giorgio și interesul lui, sau mai bine zis dezinteresul lui fata de Inga pana sa primească scrisoarea de la mămica. Nu mi-au plăcut niciodată concurenții care se lasă manevrați de mămica și tăticul. A punctat bine și Paul ca, pana sa primească scrisoarea, Giorgio nici nu o vedea pe Inga. Doar pe Raluca o vedea în fața ochilor. Iar Raluca se cam joaca cu situația asta: nici nu-l lasă, nici nu-l vrea, îl tine de cățeluș. Atat Valentin cat și Raluca se baga în subiectele altora. Prin urmare, nu înțeleg de ce Raluca reclamă acest lucru la Valentin când ea procedeaza la fel.

– Inga pare sa fi găsit în George ceea ce căuta. Ma bucur ca el s-a îndepărtat de Denisa la timp, altfel îl făcea de cap. Oricum, Denisa nu a pierdut ocazia sa spună ca ea nu a depins de un bărbat și a câștigat singura o grămadă de bani. Dar cum, mai fata, cum i-ai câștigat….? Tot de pe urma bărbaților.

– Sunt de aceeasi parere cu Paul ca Roxana e influențată de catre fete. Am spus-o încă de când nu era vorba de o apropiere cu Paul și ea făcea mișto cu fetele despre oamenii cu posibilități financiare reduse. O vad imatura, fără prea multa materie cenușie și o persoana care se da după cum bate vântul. Însa asta nu scuza penibilul în care s-a afundat Paul.

Publicitate
Acest articol a fost publicat în Uncategorized și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.