Concluziile zilei – emisiunea Mireasa 14.09.2022


– Inga se comportă ca o persoană care are multe frustrări. Spune lucrurile doar pana la jumătate și apoi își pune frână de frica reacțiilor. Totodată, e foarte uimită ca băieții nu au căzut pe spate asa cum spune ea ca i se intampla afară. Hai sa fim serioși, cred ca si-a creat o imagine despre ea însăși care nu prea concorda cu realitatea. Ii e teama și de ce va zice fratele, ce vor crede prietenii etc. Are dreptate când spune ca nu e locul ei aici. E finuța, educata, respectuoasa, se exprimă frumos, însă prea e speriata de bombe despre ce cred ceilalți. Nu e sănătos pentru ea sa gândească asa si nici nu trebuie sa se supere daca nu isi va gasi pe cineva aici. George nu este obligat sa se apropie de ea daca nu simte nici o atractie.

– Valentin s-a cam aprins în discuția cu Raluca. Ceea ce mi-a atras atenția însă a fost ca Gabriela, în loc sa-l liniștească și sa fie lângă el, parca punea paie pe foc și îl certa ca se comporta ca un copil de grădiniță.

– Îmi plac interacțiunile dintre Deni și Andrei, sunt frumoși și haioși. El se arata incantat și foarte interesat de ea, iar nici ei nu pare sa-i fie indiferent. Cred ca Andrei are capacitatea de a o cuceri și merită sa rămână în casă. In schimb Giorgio se arata interesat de fete în funcție de scrisorile de la mămica, iar fetele nu par sa fie atrase de el.

– Gabriela deja crede ca Valentin e topit după ea. Mai degrabă îmi pare ca el a luat ceea ce i s-a oferit pe tava, fără sa se mai uite la celelalte fete. Și asta de dragul emisiunii, al topului, practic l-a luat valul asta de gânduri spre câștig. S-ar putea însă să nu mai scape de ea. Gabriela insa se cam teme de Deni. De aceea îl și tot întreabă pe Valentin dacă vrea sa o cunoască. Pe Deni e bătaie mare, sa vedem ce va alege. In plus, Gabriela s-a arătat interesata de băiatul care urmează sa intre în casa, parca si uitase de Valentin. Apoi a dres-o spunând ca ii place sa cunoască oameni noi.

– Biata dna Paula e depășită de situație. O obosește live-ul si cred ca a înțeles greșit mersul emisiunii de le tot întreabă pe fete de mâncare și alte cele. Nu știu de ce Valentin a ales sa vina cu o persoana asa în vârstă și cu probleme de sănătate. Îl dezavantajează și pe el și, în același timp, o epuizează și pe ea prezența în acest reality-show.

– Gabriela Cristea nu si-a revenit și în continuare vine nepregatita la emisiune, e pe dinafara subiectelor și încurcă numele concurenților. Azi pe Cosmin l-a numit Constantin.

Publicitate
Acest articol a fost publicat în Uncategorized și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.