Concluziile galei – emisiunea Mireasa 16.09.2022


– Dacă Deni își dorește o relație serioasa în vederea unei căsătorii, nu cred ca Viorel e omul potrivit. El îmi face impresia unui băiat neserios, dar care vede în ea un trofeu pe care vrea sa-l obțină în detrimentul celorlalți pretendenți. De aceea pune atât de mare presiune și stabilește termene limita. Încearcă sa pună monopol pe ea pana cedează ca apoi sa se laude cu cucerirea facuta. Plus ca și intrarea băiatului nou ii cam sufla în ceafa. Strategia lui nu e a unui băiat care simte ceva pentru o fata, ci a unui vânător de trofee.

– Ca stare, Miruna pendulează între părerea mamei și ceea ce simte pentru Cosmin. Însă pare sa încline către Cosmin. Ar face bine sa-si urmeze sentimentele și sa nu se lase influențată de nimeni când vine vorba de fericirea ei. Dacă trăiești după dorința altora, nu vei fi fericit niciodată.

– Când o vad și o aud pe Roxana nu pot decât sa-mi fac cruce și sa spun Ferească Dumnezeu. Și Paul e cum e, dar ea bate recordul sezoanelor la sărăcia cu duhul. Nici nu erau un cuplu și ea se voia la orizontală cu Paul. Cică îl vrea implicat. Cred ca mai mult implicat fizic îl vrea, sa se implice în ea la propriu, dar o încurcă putin camerele. Paul măcar mai e haios, dar ea e de Doamne ferește.

– Dacă mai bate mult moneda cu religia și habotnicia, Damaris risca sa devina o dezamăgire. A pornit atât de bine în emisiune și acum o da de gard. Știa de la început ca Sebaidin e musulman. Da impresia ca ceva nu-i place la el și cauta pretexte ca sa-l țină la distanță. Chiar a dat-o urat când i-a spus ca nu e nici o problemă dacă opresc cunoașterea, ca și cum pentru ea nu contează deloc. E clar ca fata are un grad mare de instabilitate și Sebaidin nu merită un astfel de comportament din partea ei. Plus ca insistența asta cu mersul la biserică și cu dragostea pentru Dumnezeu tinde sa pară folosita pentru a da bine la public.

– Roxana își planifica rochia de mireasă deja. Totuși nu mi-ar plăcea sa plece, are un cuplu, e potrivita cu Paul și nu asa sofisticată precum Inga care, imediat ce a auzit ca a intrat în cursa de eliminare, s-a sucit și vrea sa rămână. Ciudata fata asta care vrea un bărbat intelectual. Bărbații intelectuali nu prea aleargă după femeile cu acid în buze. Cu atât mai mult cu cât operația a fost și eșuată. Numai mie mi se pare ca buzele sunt asimetrice și ii strâmbă gura ? Prea multe pretenții pentru ce poate ea oferi. Are o imagine de sine care nu e deloc conformă cu realitatea.

Publicitate
Acest articol a fost publicat în Uncategorized și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.