Concluziile zilei – emisiunea Mireasa 19.09.2022


– Deni e pusa intr-o situație dificilă si chiar a ajuns sa plângă nu pentru ca nu place pe niciunul dintre cei trei pretendenți, ci pentru ca îl place pe Valentin și nu are loc de Gabriela care sta lipita de el ca marca de scrisoare. Deni a spus la început ca Valentin i-a atras atentia, dar lucrurile nu se derulează asa cum vrea ea. S-a simtit si din felul in care i-a spus Gabrielei : „ Ce norocoasa ești ! Unul și bun  ”. Dar na, ce sa faci dacă pe Valentin îl însoară fanicile… . Cunoașterea dintre Gabriela și Valentin nu are nici un fel de sare și piper. Totul arată fortat: gesturi, vorbe, zâmbete, nimic natural. Asa se întâmplă când susținătorii iau deciziile în locul concurenților și forțează formarea unui cuplu. De altfel, Gabriela nu s-a arătat dezinteresata de a-l cunoaste pe băiatul cel nou, iar Valentin, cu atât mai mult, nu s-a ferit sa spună ca i-ar plăcea ca Gabrielei sa-i placa noul concurent. Interesanta afirmație pentru cine poate vedea dincolo de vorbe.

– Din punctul meu de vedere, Andrei deja exagerează cu florile pentru Deni, cu atenția și cu linguselile. Nu cred ca asta e tactica potrivită pentru a o cuceri, dimpotrivă. Și nici aceea de a vorbi cu gura plina cu ea. Cireașa de pe tort a fost când i-a spus Ingai ca dacă nu îl vrea Deni se va reorienta către ea. Practic, indirect, a facut-o roată de rezervă. Are o bila neagră Andrei, dar cu toate acestea consider ca el ar trebui sa rămână în competiție. E o pata de culoare în comparație cu Giorgio care e foarte șters.

– Interacțiunea lui Deni cu George a fost complet diferita fata de cele cu Andrei și Viorel. E clar ca lui Deni ii place mai mult tactica lui George care se manifestă cu discreție, seriozitate și fără a pune presiune. George nu se comporta de parca Deni i s-ar cuveni. Cu toate astea, Deni nu vede in el un potential iubit.

– Roxana îl place pe Paul, dar viceversa nu prea se vede mare lucru. Paul nu se comporta ca un băiat îndrăgostit, ci pare sa ia totul la mișto pentru a face show.

– Îmi plac Miruna și Cosmin, cuplul lor se formează frumos. Ea puțin mai exuberanta, el mai echilibrat și mai în ritmul lui. Nu am înțeles dansul Ingai. Ea care se prezintă ca o fata educata, finuța și în căutare de bărbat intelectual, începe sa pipăie un băiat din cuplu. Nu cred deloc ca Inga e ceea ce vrea sa pară.

– Damaris nu știe cum sa scape de Sebaidin și, în loc sa fie sincera cu el, își cam bate joc. Ba face pe ciudata, ba pe fecioara nevrând sa fie atinsa pana la căsătorie. E urat ce face Damaris cu Sebaidin, nu știu la ce a venit în aceasta emisiune cu asa concepții și ciudățenii. Nu e locul potrivit pentru asa ceva.

– Alex a fost atât de așteptat și i s-a făcut atâta reclama, dar nu e cine știe ce la prima vedere. Fizic e sub ceea ce e în casa, toți băieții sunt mai arătoși ca el. Și felul în care vorbește e scorțos și defensiv. Nimic interesant.

Publicitate
Acest articol a fost publicat în Uncategorized și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.