Concluziile zilei – emisiunea Mireasa 20.10.2022


– În emisiunea asta, Sebaidin a dat din lac în put și acum vrea sa dea din put în lac. Eu cred ca nici Ada, nici Damaris, nu sunt potrivite pentru el și ar trebui sa-si vadă de treaba lui ca nu s-au terminat fetele la ele doua. Poate vor mai intra fete, poate va găsi afara. Dar sa o ceri înapoi pe Damaris fiindcă nu s-a legat nimic cu Ada e total aiurea. Si iata ca Damaris a venit la Capricii ca să se afle în treaba și sa repete același lucru cu care ne-a obișnuit o luna de zile. Îmi da impresia ca și după 2 ani de cunoaștere va spune același lucru. Ar fi bine ca Sebaidin sa se focuseze pe viitor și sa nu se întoarcă la ceea ce deja a trăit în casa și nu a dus nicaieri.

– De acum înainte o voi vota pe dna Ecaterina mama săptămânii și asta pentru faptul ca le tine piept cu brio hienelor care o ataca în mod constant. De la dna Dorina nu e de așteptat sa trateze diplomatic o divergenta, iar, în ceea ce o privește pe dna Adriana, e de o răutate fantastica și se comporta ca o țață. Felul în care își trece agitata mana prin par și își aranjează hainele în continuu trădează niște probleme cu controlul nervilor. Iar insotitoarea Paula degeaba a încercat sa facă pe doamna dacă acum o da în penibil ca un copil de grădiniță imitand-o si inganand-o pe dna Ecaterina.

– E de înțeles ca Valentin vrea sa o aiba pe mama alături de el în emisiune, dar pentru dna Paula e de neacceptat asa ceva fiindcă e pasionata de a apărea în emisiuni TV.

– Mi-e teama ca Andrei e o cauza pierduta in emisiune. De fiecare data repeta aceleasi greseli cu toate ca spune ca se straduieste sa se schimbe. In acelasi timp si Inga e foarte pretentioasa si s-a gasit si de la cine sa aiba pretentii. Se potrivesc ca nuca in perete.

– Raluca bate apa in piua cu Alex si am vaga banuiala ca o face de dragul emisiunii si din placerea de a se simti curtata. O lalaie prea mult, ba chiar uneori o da in ironii la adresa lui Alex si nu cred ca el ar merita sa fie doar o jucarie pentru ea.

– Despre Roxana si Paul eu inca nu mi-am dat seama cand au o discutie serioasa si cand o dau in glume sau chiar in aberatii. Ei sunt haiosi asa in felul lor si s-ar putea sa aiba sanse la o casatorie reusita, insa, privind din afara, cand apar ei in prim plan parca ma uit la un film de comedie.

Publicitate
Acest articol a fost publicat în Uncategorized și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.