Concluziile zilei – emisiunea Mireasa 17.11.2022


– Deja încep sa pun la îndoială sentimentele pe care Miruna susține ca le-ar avea pentru Cosmin. Nu asa te comporți cu un om pe care îl iubești. Nu te comporți asa lipsita de empatie nici cu un străin, darămite cu viitorul soț. Când vine vorba de susținători, Miruna nu mai vede nimic în fata ochilor, nici măcar pe Cosmin. Susținătorii sunt viata ei. Atâta disperare rar mi-a fost dat sa vad. Mai rău e ca îl strica și pe Cosmin. Din băiatul acela calm și cu bun simt, Cosmin a ajuns sa jignească o fata spunând ca a luat-o razna. A jignit-o pe Deni doar ca să ii facă pe plac Mirunei. Au găsit țapul ispășitor pentru crizele de isterie ale Mirunei. Fata are nevoie de ajutor pana nu ajunge sa se dea cu capul de pereți de focul susținătorilor. Asa a spus ea, ca ii vine sa se dea cu capul de pereți. După ce manifestări are, nu cred ca ar fi prima oara.

– Inga, alta care trăiește pentru ce spune lumea sau în funcție de ce cred cei din jur. Cred ca e foarte obositor și trist sa nu poți fi tu, ci sa trăiești permanent cu teama de cum se vede și cum se percepe în afară. Și încă ceva, ea nu are nevoie de a fi alintata fiindcă are 28 ani dom’le. La 28 ani trebuie sa stai ca intr-o tipla probabil. În ceea ce-l privește pe Andrei, e un bărbat slab, influențabil și care accepta orice doar pentru a avea un cuplu în această emisiune.

– Mi-a plăcut cum a vorbit Valentin cu mama lui, a fost obiectiv si i-a atras atentia foarte direct si intr-un mod pertinent asupra comportamentului ei. Practic, s-a detasat putin de faptul ca e vorba de mama lui si, privind din afara, a perceput situatia la fel cum a perceput-o toata lumea.

– Roxana, cand nu il cicale pe Paul cu nesiguranta ei, vorbeste despre sex si, cand nu vorbeste despre sex, il cicale pe Paul. Si cam asa ii trec zilele prin casa Mireasa. Se afunda foarte tare cu tot ce povestește legat de ce a făcut la viata ei și apoi tot ea se supara ca stârnește discuții. Cine o pune sa povesteasca despre aventurile ei si despre experientele intime ?! Desi a povestit cum a cedat din prima unor baieti, totusi nu o vad ca pe o femeie ușoară, ci ca pe una saraca cu duhul și din aceasta cauza foarte la îndemână pentru băieți sa facă ce vor cu ea. Dacă mai povestește multe din astea, s-ar putea ca Paul sa nu mai fie asa incantat de însurătoare.

Publicitate
Acest articol a fost publicat în Uncategorized și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.