Concluziile zilei – emisiunea Mireasa 21.11.2022


– Wow, Ralucăi i s-a schimbat la 180 grade starea după ce a fost cu Alex în City Break. Cică i-a apăsat el un buton magic. Mai degrabă pare a fi vorba despre un plan bine stabilit în perioada în care au fost fără camere. Raluca a arătat ca are veleități de materialista și as vedea-o în stare sa facă lucruri pentru a-i merge bine în emisiune. Toți vor premiul, dar unii prea pe față. Uneori Viorel i le cam spune bine de tot Ralucăi .

– Adina sare calul cu jignirile și cu bătutul monedei pe un subiect care nu îi face neapărat cinste. Daca ea si Roxana nu vad nimic deplasat in a te arunca in patul unui barbat de la prima intalnire, nu inseamna ca toata lumea e la fel. Sigur ca nu o vad nici pe Inga atat de serioasa cum vrea sa para, insa de aici si pana a o jigni legat de aspectul fizic e cale lunga si arata caracterul foarte mic pe care il are Adina.

– Înțeleg bucuria Mirunei la intoarcerea din City Break, dar nu si țipetele alea scoase ca să o audă susținătorii ca a revenit in peisaj. Si apropo’ de ea, nu știu ce părinți are, dar sa-ti vezi copilul în halul ăsta și sa nu faci nimic pentru a o susține, e foarte ciudat. O vezi ba plângând, ba zbierand, clar tulburata, și stai deoparte fără sa-i trimiți vreun mesaj… Ciudat.

– Îmi plac principiile lui Valentin ca femeia sa nu bea mai mult decât e cazul, sa nu fumeze pe strada. Acestea sunt lucruri de bun simt care, din păcate, nu mai sunt apreciate în ziua de azi. Nu am văzut ca Gabriela sa fie băută in adevaratul sens al cuvantului, dar s-a simțit mai bine ca de obicei ceea ce i-a ridicat lui Valentin niște semne de întrebare. Nu am inteles ce sens a avut ca Gabriela sa se unduiasca prin fata lui Viorel si, in acelasi timp, nici pe el nu l-am inteles de ce s-a indreptat asa interesat si repede spre ea, insa mi-a placut ca Valentin nu a pierdut vremea si imediat s-a apropiat si el de Deni pentru a fi chit. Vazandu-i dansand unul langa altul pe Deni si pe Valentin, consider ca ar fi fost o pereche mai potrivita decat cea pe care o are el cu Gabriela. Ii vad potriviti atat fizic, cat și ca principii de viata. Dar asta e, zarurile deja au fost aruncate.

– Legat de concursul de dans, consider ca Deni dansează mai bine ca Adina, plus ca are si corpul mai frumos. Adina iese in evidenta cu miscari ostentative si cu spagatul acela, insa pe alocuri e vulgara si nici corpul nu prea o ajuta fiind mai plinuta si destul de scurta in talie. Ca de obicei, Paul a fost corect și sincer spunand ca Deni a dansat cel mai bine si neridicandu-si in slavi iubita atunci cand nu prea le are cu dansul. Gabriela se mișcă destul de bine, însă și ea e putin vulgara exagerand cu miscarea din bazin. Am observat ca lui Viorel i-au cam fugit ochii. Nu doar a privit, ci a și mărit ochii la Adina. Asa cred ca va face si pe afara.

Publicitate
Acest articol a fost publicat în Uncategorized și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.