Concluziile zilei – emisiunea Mireasa 23.11.2022


– Fata asta, Inga, încearcă sa ne ia pe toți de proști. E clar ca nu e prima oara în viata ei când joaca teatru la cât de lejer o face. O ajuta experienta. Ba spune ca nu are sentimente, ba ca are. Ba spune ca a acceptat cererea fiindcă are sentimente, ba ii spune Mirunei ca nu ar fi acceptat cererea dacă nu erau camerele de filmat. Lui Alex ii spunea ca îl iubește pe Andrei, dar nu 100%. Apoi ca a plecat în excursie ca să vadă adevărata față a lui Andrei, nu ca murea de dragul lui. Se contrazice de la o secundă la alta și minte cum respiră. Asta nu înseamnă că Andrei e vreun breaz. Ii place sa bea, s-a complăcut intr-o relație despre care știa ca nu va duce nicăieri și a acceptat scenariul Ingai, cel putin pentru moment. Cu toate astea, Inga e mult peste el la minciuna și perversitate. S-a vazut pe material. El: Vreau acasă. Ea: Eu vreau sa mai rămân aici.

– Inga cică nu înțelege la Andrei cum poate sa spună ca o iubește și apoi ca ea e sugativa de bani. Dar poate înțelege cum e sa spui ca nu ai sentimente si apoi sa accepți o cerere în căsătorie ?!! Se lauda ca ea a devoalat planul. De fapt Inga s-a prins ca Andrei nu poate tine mult secretul și s-a dus prima sa spună staff-ului adevărul ca să iasă ea deasupra. Altfel ar fi mers pe burta mult timp. Cica a pus la cale planul de grija staff-ului ca au cheltuit bani cu excursia lor. Dar daca ii ducea la Paris ce facea ? Se casatorea acolo pe loc doar de jena staff-ului ca s-a deranjat sa-i duca pana acolo ?! Asta e gandire de om serios si cu scaun la cap … ?!

– Îmi place Paul ca le zice direct. Asa e, Raluca s-a întors plina de iubire fata de un bărbat pentru care avea numai reproșuri, era interesata doar de câți bani are Alex. Paul e sincer și direct, însă nu cred ca a făcut o alegere buna cu Roxana. E prea saraca cu duhul și tare în gura. Se stie zicala cu ala care e si fudul. Insa la faza cu călcatul rufelor are dreptate Raluca, nu vii sa te măriți dar nu faci nimic. Iubirea se arata și prin fapte, nu numai prin vorbe.

– Adina si Roxana au simțit schimbarea brusca a Ralucăi și s-au detașat. Nu procedează rău. Atât timp cât simți ca un om se schimba manat de un interes pecuniar, ai libertatea de a te îndepărta de acel om. E vorba de a avea principii diferite. Ciudat e ca tocmai cele doua apeleaza acum la principii de genul asta dupa ce la inceputul emisiunii spuneau ca un barbat cu salariul minim pe economie nu merita respectul lor. Se contrazic si ele, dar cine nu se mai contrazice in acest show …

– Deja ma plictisesc discuțiile dintre Deni și Viorel. Bat apa în piua și întorc lucrurile pe toate părțile fără sa ajungă la vreun rezultat. Cred ca din lipsa de ocupatie. Poate ii va potoli excursia.

– Gabriela Cristea invita oamenii în platou sa-si dea cu părerea, iar când oamenii spun ce cred le spune hai lasă și ii contrazice. Doar ea le știe pe toate, în mod special când le spune concurenților sa nu tina cont de familie. Vorbește din proprie experiența.

Publicitate
Acest articol a fost publicat în Uncategorized și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.