Concluziile galei – emisiunea Mireasa 25.11.2022


– Nici o fapta buna nu rămâne nepedepsita. După ce s-a folosit de dna Gica pentru a obține inelul și după ce i-a pus mamele în cap, Raluca ii propune fiul la eliminare. Un fel de „ Hai, dați-i drumul acasă ca nu mai am nevoie de voi ” . Si a facut asta in conditiile in care mai era si Andrei fara cuplu. Cand am mai auzit-o si ca ea s-ar fi mulțumit cu orice când s-a adus vorba de excursii. Ea, care ne tot repeta ce standarde inalte are, acum ne serveste galusca si spune ca s-ar fi multumit cu orice. După ce deja a fost la Viena, mulți viteji se arata. E ușor sa spui asta după ce te-ai bucurat deja de Viena. Dar dacă o duceau de exemplu ,, pe maidan la Ciuperceni ” ar mai fi spus același lucru ?!

– Miruna, care zbiera și făcea crize de isterie prin casa de dădea sonorul televizorului peste cap, acum tace mâlc și nu reacționează la atacurile Adinei. Dacă ar fi fost înainte de City Break, ar fi reacționat și ar fi urlat de lua casa foc. Acum însă e altceva, a venit instruita de susținători și se abtine de mama focului. In ceea ce priveste conversatia avuta cu Cosmin de față cu dna Adriana, Miruna spune adevărul în gluma, dar totuși îl spune. Cosmin si-a văzut in câteva minute toată viata pe care o va trai cu Miruna si nu pare ca va fi deloc usoara. Ma mir cum a putut sa se abtina dna Adriana, cred ca fierbea pe dinauntru. Și bineînțeles, se putea sa nu aducă Miruna vorba de susținători ?! Susținătorii sunt viata ei.

– Tind sa cred ca e adevărat ce spune Adina cum ca Raluca s-a referit la Miruna când a spus ca a plâns emisiuni la rand. Însă i-a fost mai la îndemână sa dea vina pe Gabriela ca să nu intre în conflict cu Miruna. Gabriela nu e caracterizata de plânsul prin live. Când s-a abordat subiectul acum în gala, am vazut-o pentru prima oara pe Raluca în dificultate de a se exprima, negasindu-si cuvintele și balbaindu-se toată când se disculpa. E clar ca la Miruna s-a referit.

– Înțeleg ca bunica nu o place pe Adina si are dreptate când spune ca aceasta e mereu în ceafa cuplului Roxana-Paul influențand-o pe Roxana în sens negativ. Însă, nu înțeleg de ce simte nevoia sa-i perie pe Raluca si Alex. Se lasa imbrobodita de discursul poleit al Ralucăi și pierde esenta de fapt. Foarte bun a fost mesajul din partea mamei lui Paul. Bunica trebuie sa se hotărască pe cine susține. Acum e mama adoptiva, dar, când a fost vorba de inelul soacrei, Raluca a schimbat-o pe bunica cu dna Gica la fel de usor ca pe o soseta. Foarte bună remarca invitatei din platou legata de șansa Ralucăi cu intrarea lui Alex in casa. Asa este. Bate moneda ca Adina va pleca singura și o înțeapă cu chestia asta, dar, dacă Alex nu ar fi intrat, Raluca ar fi plecat și ea la fel de singura de mana cu Adina. Sa zică merci ca a intrat Alex și ca e asa ușor de manipulat de către ea.

– As prefera sa fie eliminat Andrei. I-ar fi mai bine afara decât sa o vadă pe Inga în continuu prin casa pe langa el. Plus ca n-as vrea ca Inga sa se folosească încă o data de el și sa se împace doar de dragul de a mai sta și ea în casa Mireasa. El, la cat e de moale si influentabil, s-ar impaca si s-ar trezi din nou cu beleaua pe cap.

Publicitate
Acest articol a fost publicat în Uncategorized și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.