Concluziile zilei – emisiunea Mireasa 28.11.2022


– Când face acele gesturi deplasate fata de Viorel, Gabriela ori nu gândește, ori asa se comporta ea cu alți bărbați fără sa tina cont de iubitul ei. Când Valentin i-a atras atenția, ea râdea de parca îl lua la mișto. Tot amuzata a fost și când a venit Deni sa vorbească cu ea. Și în direct avea un zâmbet nepotrivit fata de situația care se discuta. Valentin are niște principii de viață sănătoase și serioase, iar comportamentul Gabrielei ar trebui sa-i ridice multe semne de întrebare cu atât mai mult cu cât gesturile nu au venit din partea lui Viorel, ci au fost inițiate de catre Gabriela.

– Miruna a vorbit serios când s-a arătat deranjata de posibilitatea expusa de Cosmin sa nu se căsătorească în emisiune. Ba chiar i-a spus acestuia ca s-ar despărți dacă nu s-ar căsători aici. Apoi a dat-o la întors spunând ca glumește. De fapt, si-a dat seama ca a sunat nasol și a încercat sa se scoata. Practic, a dat de înțeles ca relația lor depinde de aceasta emisiune, iar dacă nu se căsătoresc aici relația lor efectiv nu mai contează. Te căsătorești pentru tine sau pentru emisiune? În direct s-a scos din nou batand moneda pe treaba cu părinții. Eu cred ca nu a pus întâmplător Cosmin acele întrebări, ci au apărut în urma unor reflectari. Dna Adriana s-a înnegrit când a văzut materialul, dar se abține maxim.

– După ce ca a mințit ca tatăl nu i-a trimis bani și tatăl a dovedit cu extrase de cont ca i-a trimis, tot Alex e cel supărat. Poate nu a fost cel mai bun tată, însă felul în care a vorbit în direct a arătat ca nu e nici cel mai rău tată încât sa spui ca nu ai nevoie de el. De remarcat cum Raluca încerca sa-i închidă gura lui Alex care nu vorbea prea bine de tatăl lui, ea dandu-si seama ca nu va da bine la public.

– In casa s-a format gașca actritelor: Inga, Miruna si Raluca. Inga interpreteaza rolul de victima si pune la cale planuri de a juca teatru pana la finalul sezonului. Miruna se abtine mult si nu mai zbiara prin casa asa cum facea de obicei, insa acum vorbeste de emisiune si de premiu. Iar Raluca nu credea în cuplul Ingai, acum brusc crede fiindcă sunt de aceeași parte a baricadei in conflictul cu Adina. Toate astea in timp ce mimeaza dragostea cu Alex si sta la petrecere numai gura in gura cu el ca sa vada publicul ce mult se iubesc ei.

– Andreea de la Capricii a fost din nou la înălțime când i-a spus Mirunei ca e disperata. Si totuși a folosit un cuvânt blând. Daca Gabriela Cristea ar lasa-o pe Andreea sa vorbeasca mai mult, emisiunea ar fi mult mai interesanta.

Publicitate
Acest articol a fost publicat în Uncategorized și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.