Concluziile galei – emisiunea Mireasa 16.12.2022


– Miruna spune ca nu mai suporta creaturile din casa. Imi pare rau pentru ea, ce sa zic … . Ii recomand sa nu se uite in oglinda, cred ca i-ar fi greu sa nu se mai suporte pe ea insasi. Mai bine evita oglinda si gata. Apropo’ de evitat, ea și Cosmin nu au participat la aniversarea lui Paul și a Roxanei. Ce nenorocire, ma mir ca nu s-a suspendat aniversarea din cauza neparticiparii lor. In schimb, dna Adriana tanjea dupa tort de la „ agarici  ”. Cum o fi asta ? Sa faci pe cineva agarici, pampalau si in toate felurile, iar apoi sa pretinzi sa mananci tort de la aniversarea lui. Mare doamna, mare caracter … . Tot Miruna spunea ca cica e linistita ca acum Cosmin nu mai poate aborda alte fete fiindca ele stiu de la TV ca e insurat. Depinde de fete. Daca gaseste unele ca ea care se combina cu barbati insurati, s-ar putea sa se bucure degeaba Miruna. Daca pentru ea nu a contat ca Luta era insurat, de ce e asa sigura ca pentru altele ar conta ca e Cosmin insurat ?!

– A reapărut adevărata Raluca, cea care îl umilește pe logodnicul ei, șterge cu el pe jos și îl ironizează ca pe prostul satului. Ce diferență între Alex când a intrat în casa Mireasa si era cel mai iscusit vorbitor și cuceritor și Alex de acum care e bătaia de joc a Ralucăi.

– S-a văzut cine e răzbunător și cine nu. Alex și Cosmin au votat-o pe Adina, iar Paul nu a votat-o pe Miruna cum poate s-ar fi asteptat unii și nu a folosit răzbunarea arma prostului, ci a votat corect. Cred ca Viorel a votat-o pe Miruna atât pentru motivul pe care l-a spus, ca face agitație în casa, cât și pentru a-i servi dnei Adriana o poliță. Si-a pus-o în cap pe Miruna care săptămâna viitoare nu se va mai certa cu Paul, ci cu Viorel. Cearta și isteriile sunt viata ei. Sunt foarte putini cei cu care nu s-a certat Miruna, de altfel nu l-a iertat nici pe Cosmin de crizele ei de isterie. Dacă mai dura puțin emisiunea, cred ca s-ar fi certat cu toți, inclusiv cu ea însăși.

– E normal ca a plecat Inga. Încă a stat prea mult pentru ce parcurs eșuat a avut în aceasta emisiune și pentru teatrul pe care voia sa-l joace alături de Andrei doar pentru a rămâne în casa cat mai mult.

– Mahalaua și cu Gigolo au urcat în top, ea pe 1 și el pe 2. Nimic surprinzător, asta e nivelul predominant și astea sunt valorile zilelor noastre. Dacă Elly și Cristian ar fi fost concurenți acum, nu ar mai fi câștigat ca nu se încadrau la mahala și categoria amante, erau prea cuminți pentru gusturile de azi ale publicului.

Publicitate
Acest articol a fost publicat în Uncategorized și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.