Concluziile galei – emisiunea Mireasa 20.01.2023


– Andrei merită din plin locul 1 și nu pentru povestea lui de viata, ci pentru cum e el ca om. Alex a avut o intervenție foarte urata acuzandu-l pe Andrei ca se victimizează. Pare ca nu s-a prins ca între el și Andrei e o diferență calitativă uriașă. Oricât s-ar fi victimizat Alex, tot nu ar fi fost în top. Ba dimpotrivă, consider ca el și Roberto ar trebui sa fie primii eliminați deoarece, prin poveștile lor de viata, au arătat ca nu prezintă seriozitate. Nu știu ce a făcut ca să fie pe primul loc Cătălina, insa nici nu ma deranjează. E o fata ștearsă, tăcută, pare trista și indiferentă mai mereu, nu are păreri și nimic de spus. Abia a mulțumit votanților împinsă de la spate de Simona. Nu știu cine ar fi meritat locul 1. Ca de obicei, nu am preferați și nu susțin pe nimeni, doar analizez. Consider ca topul băieților e mult mai ok decât cel al fetelor.

– Vlad a fost plăcut de toate fetele si nu au existat reclamații ca in cazul altor baieti. Spre deosebire de el, Mihai își face singur antireclama și persistă în chestia asta. Si-a făcut o imagine nefavorabila din start. Iar Dima este cel mai lăudăros dintre toti. Cica s-a creat panica în Timișoara ca a venit el la Mireasa deoarece e stâlpul academiei de hair style de pe acolo. Aoleu, sa nu se ruineze academia dacă i-a plecat stâlpul. Si inca ceva. Oare de cate ori a spus ca a fost fotbalist? Am pierdut șirul. Am remarcat totusi ca Denisa și Dima par sa se placa reciproc la o prima vedere și o prima interacțiune. Poate va reusi ea sa-l aduca cu picioarele pe pamant si sa o lase mai moale cu lauda de sine.

– Cele mai multe bube le au Roberto și Alex. Roberto cauta motive și are mereu scuze ca să nu se intereseze dacă are un copil sau nu. Totodata, exagerează legat de Cătălina. A pus monopol pe ea din start si nu se mai uita în stanga-dreapta. Ba chiar a încercat sa le inducă băieților ideea ca el e deja intr-o cunoaștere cu Cătălina si asta ca sa-i tina pe ei la distanță de ea. Iar Alex s-a autoangajat ca avocat al lui Roberto la Capricii, intervenind mereu sa-i ia apararea si sa dea explicatii in locul lui de parca el nu ar fi capabil.

– Lui Bogdan i s-au cam aprins călcâiele după Hatice încă dinainte de a o vedea, însă cred ca își face speranțe deșarte. Nu se potrivesc nici fizic, nici ca educație. Hatice e o femeie cu pretenții și dornica de a avea lângă ea un barbat matur și realizat, nu un băiat cu 8 clase de la țară. Am remarcat ca e si obraznica dupa felul in care i-a raspuns dnei Eleonora si dupa cum a vorbit despre ea cand nu mai era de față.

– La proba din live a fost bătaie mare pe Denisa, dar norocosul a fost Dima. Îl cred ca e bucuros pentru date, însă cred ca a fost puțin dezamăgit de top în sensul în care, la stima lui de sine și la pretențiile lui, nu s-ar fi văzut mai jos de locul 1. In alta ordine de idei, Alex a avut noroc ca au ales băieții fetele și astfel a căpătat și el un date. Dacă era invers, nu cred ca ar fi fost ales de vreo fata și poate ar mai fi revenit si el cu picioarele pe pământ. Iar in ceea ce-l priveste pe Andrei, cred ca a facut o alegere buna asezandu-se in spatele Irinei. S-ar potrivi și cu Andreea și cu Irina, dar cred ca Irina e mai plăcută, vorbareata și mai de bun augur pentru Andrei.

Publicitate
Acest articol a fost publicat în Uncategorized și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.