Concluziile zilei – emisiunea Mireasa 23.01.2023


– Amantul femeilor mai mari și măritate, totodata si iubitul fiicelor lor, alături de individul cu 8 clase care a ales sa nu urmeze liceul pentru ca si-a rupt un picior ( oare toti care au avut vreo fractura au renunțat la scoala ??!!) au sarit ca hienele pe Andrei, mirele săptămânii. Pana sa se anunțe topul nu am văzut astfel de atacuri la adresa lui. Pot înțelege explicația lui Andrei ca vrea ca povestea lui de viata sa-i ajute si pe alți oameni, iar el sa fie un model de om care si-a depășit condiția. În același timp, pot lua în calcul și faptul ca ar putea sa se folosească de povestea lui pentru a câștiga publicul, însă asta nu justifica sub nici o forma modul foarte urat de a reacționa al celor doi agitatori din casă. Mi-a plăcut Dima care a spus ca el își vede de treaba lui fără sa-l afecteze poveștile altora, insa uneori am impresia ca o face doar declarativ si apoi rade pe sub mustati. Andrei are niște traume pe care le-a depășit doar parțial. Atacul lui de panică arată că mai sunt multe de vindecat în sufletul lui și a fost provocat de tensiunea momentului când s-a văzut pus la zid de multe persoane în același timp. Despre Alex m-am lămurit cât îl duce capul și câtă răutate are în el, iar în ceea ce îl privește pe Bogdan e clar ca omul are frustrări și de aici pleacă agresivitatea lui evidenta pe care a aratat-o și când s-a luat de Andrei ca nu ar tăia cartofii cum trebuie.

– Nici nu a început bine sezonul și fetele s-au scindat în două părți. Pe de o parte, Sabrina și Andreea, iar de cealaltă parte grupul intrigantelor patronat de Hatice și Denisa. De remarcat faptul ca deocamdata Cătălina e neutra. Hatice mi se pare cea mai bârfitoare, manipulatoare și conflictuală fată, fiind susținută îndeaproape de Denisa care face pe diplomata în live, însă în casa dă tot ce poate din ea. Sabrina și Andreea au fost în top, deci cu atat mai mult sunt luate în colimator. Andreea pare o fată finuță și discretă, iar Sabrina, din ce am văzut pana acum, e o fata cu gândire sănătoasă și cu studii. Ca oricare altă fată, are și ea dreptul sa se îndrepte către orice băiat dorește, inclusiv către Dima care nu aparține nimănui. Nu știu de ce Denisa încearcă sa pună monopol pe el și si-a luat-o pe Hatice drept câine de luptă. Denisa știe foarte bine ce face. O folosește pe Hatice drept portavoce ca pe urmă sa poată spune ca ea nu a zis nimic de nimeni și vai ce elegantă si diplomata e ea.

– Vai ce frumos se exprima mireasa săptămânii in p..a ei când vorbește despre sora ei și cât de ușor tratează subiectul lui Roberto care ar putea avea un copil pe care îl lasă în urmă ca pe un servetel de aruncat la gunoi. Nu-si pune întrebarea ca există posibilitatea mai mică sau mai mare sa-i facă și ei o fază de genul ? Roberto ar fi avut alta imagine și alte șanse dacă si-ar fi rezolvat problema înainte de a veni aici, dacă s-ar fi arătat preocupat sa afle dacă are un copil și sa lupte pentru a-i oferi un tată chiar dacă nu mai e intr-o relație cu mama acestuia. Ori el doar caută motive sa se îndepărteze de povestea asta și vine cu argumentul ca nu ar avea sens sa se discute despre ea. Cum a zis ? E o chestie minoră. Ferească Dumnezeu !!! Sa ai un copil și sa nu faci parte din viata lui e o chestie minoră ? Cam ca ce asa ? La fel de minoră cu a avea o șosetă pe care nu o mai vrei și nu o porti ? Mă șochează gândirea acestui băiat. Mi-ar plăcea ca să nu fie copilul lui, situația s-ar simplifica, însă comportamentul și atitudinea lui față de acest subiect ridică semne de întrebare. Iar Catalina mai bine tacea in continuare decat sa vorbeasca asa urat si sa arate cat e de imbrobodita. Se jeleste de mama focului pentru un tip de-abia cunoscut și cu un trecut discutabil.

– Denisa are o poveste normala a unei fete care încearcă sa-si depășească limitele și care se descurca în viata, însă nu o vad atât de educata și eleganta cum vrea ea sa para în live. În casa cu fetele vorbește altfel. Totodată, nu e vreo femeie cu stea în frunte asa cum i s-a dus vestea prin casa și nici nu e mai cu moț decât celelalte fete. Eu consider ca Sabrina e peste Denisa din toate punctele de vedere si cred ca Dima ar face un cuplu mult mai bun cu Sabrina decât cu Denisa și ar avea mai puține riscuri de a descoperi o fată care nu e ceea ce pare. Vad în media poze cu Denisa de pe OnlyFans. Or mai fi și alte lucruri de aflat ?

– In ce fel se uitau agitatorii casei la date-ul lui Andrei cu Irina. Ca aspect și manifestări pe Bogdan îl asemui cu un buldog agresiv și pe Alex cu un chihuahua isteric care se repede sa muste în stânga și în dreapta. Locul 1, bată-l vina, ii aduce pe unii în pragul apoplexiei.

Publicitate
Acest articol a fost publicat în Uncategorized și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Concluziile zilei – emisiunea Mireasa 23.01.2023

  1. buhuta2 zice:

    COMENTARIU SUPER !

    Apreciază

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.