Concluziile zilei – emisiunea Mireasa 24.01.2023


– Hatice are o neobrazare fantastică în ea pe care am sesizat-o încă de când i-a vorbit nepotrivit dnei Eleonora. Acum a ajuns sa vorbească la fel și cu Simona, ba chiar sa dea indicații despre ce ar trebui dat pe post și ce nu. Plus ca are pata pusa pe Sabrina fara motiv. De unde nu-i, nici Dumnezeu nu cere. Atâta poate, atât o duce pe ea neuronul și simte nevoia sa iasă în față cu astfel de manifestari. În discuția pe care a avut-o cu Sabrina pe material s-a văzut foarte clar diferenta uriașă de inteligență, pregătire școlară, caracter, educație și bun simt. Hatice se afundă singură cand insista sa o atace pe Sabrina si își scoate în evidență defectele multe pe care le are. Andreea a schimbat tabăra, cred ca de teama de a nu fi luata în colimator ca și Sabrina. Am văzut cum le ținea trena lui Hatice și Denisei, se ținea după ele ca o umbră.

– Cu cât o descopăr mai mult pe Sabrina, cu atât îmi dau seama ca e peste nivelul fetelor din casa. Mi-a plăcut cina ei cu băieții și cred ca și lor. A fost o conversație naturală, fără aere, ifose și priviri de sus. Are și o voce foarte frumoasa. Practic, e o fată care ar merita atenția privitorilor.

– Văzând prezentarea lui Hatice, încep sa îmi dau seama de unde provin lipsa de educație și urâțenia caracterului. S-a învârtit în medii proaste, a dus lipsa tatălui si s-a combinat cu bărbați de calitate slaba. Cel mai grav e ca nu pare dornica sa evolueze, ci se complace sa rămână la nivelul la care e. Exceptând aspectul fizic, Hatice pare a fi varianta feminină a lui Alex, pe alocuri chiar mai rău.

– Alex si Sabrina au avut un date. Abordarea lui Alex a fost una ca de pe strada asa: „Hopa, ce face domnișoara?” Pe sistemul Ce faci, păpușe ? A rezistat bine Sabrina la întâlnirea cu Alex, deși nu a avut mare lucru ce sa vorbească. A fost diplomata și toleranta. De altfel, aceste calități le-a evidențiat și în discuțiile cu fetele din tabăra adversa, nedând curs unui conflict.

– Dacă zilele trecute Bogdan a intrat în conflict doar cu Andrei, iată ca acum vedem ca ii ia pe toți la rand și comportamentul lui e dezaprobat de mai toți băieții. Omul are probleme serioase. Ca și Andrei, nici eu nu am înțeles afirmația lui Bogdan cu lipsa de loialitate. Vrea ca cei din casa sa-i fie lui loiali ?! Mai bine ar avea pretenții de la el însuși, nu de la alții. De când un tip cu 8 clase și necioplit pe deasupra, are pretenții de la cei cu multe clase peste el?! Bine ca nu si-a rupt piciorul mai devreme și a apucat sa facă 8 clase vai de mama lor, altfel nici nu ar fi știut sa citească și sa scrie.

– Deși nu-mi place cum abordează Roberto situația trecutului lui și probabilitatea de a avea un copil, totusi mi-a plăcut cum a reacționat la tâmpeniile lui Bogdan. I-a spus calm ce a avut de spus și nu a escaladat conflictul cu un om care nu merita atenție. Mi-a plăcut și cum a fost alături de Andrei când a avut nevoie.

– Si Andreea tot de gene se ocupa. Constat ca rar mai întâlnești persoane care sa aibă o meserie fara tangența cu gene, unghii, hair style, cosmetica. Rar când mai întâlnești pe cineva cu facultate și master, cu o meserie stabila și din care poți sa-ti faci o cariera. Și culmea, cel mai des, cei care nu prea si-au găsit drumul în viata sunt cei care ii ataca pe cei care își făceau studiile în perioada în care ei frecau menta. Măcar Andreea e finuta pe lângă altele.

Publicitate
Acest articol a fost publicat în Uncategorized și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Concluziile zilei – emisiunea Mireasa 24.01.2023

  1. buhuta2 zice:

    COMENTARIU SUPER !

    Apreciază

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.