Concluziile zilei – emisiunea Mireasa 25.01.2023


– Îmi place ca Dima nu se lasă influențat de Denisa și ca are semne de întrebare cu privire la ea. A sesizat graba ei, nerăbdarea, dualitatea și ambiția de a pune mâna pe el. A plăcea un băiat e ceva și a face o ambiție pentru a demonstra ceva e cu totul altfel. Ușurința cu care renunță și spune ca nu luptă pentru un baiat, precum și modul înțepat prin care ii răspunde lui Dima când acesta ii spune ceva ce nu-i convine, arata ca nu e chiar asa empatica cu el și nici maleabila, lucruri care de obicei vin de la sine când îți place de cineva. Majoritatea băieților vad ca Sabrina, în comparație cu Denisa, are mai multe calități și prezintă mai multa seriozitate. E evidentă diferența de educație, caracter și inteligență dintre Denisa și Sabrina. Denisa e deranjata ca se afla în competiție cu Sabrina si chiar a calcat-o pe nervi Dima când a spus ca ea are si lucruri în comun cu Sabrina. Cu toate ca la exterior are un aspect rece si e ca o stană de piatră, cred ca fierbe pe interior deoarece se crede superioara Sabrinei. Situația e taman invers, Sabrina e cu mult peste Denisa.

– La început, am crezut ca Alex si-a cerut scuze pe bune de la Hatice, însă, după ce am văzut ce a spus în live, ma face sa ma gândesc ca a facut-o de teama amenințărilor lui Hatice. A spus ca mama lui e singură și se îngrijorează pentru ea. În contextul asta, cam pica scuzele ca ar fi reale și simțite. Lui Andrei nu i-a cerut scuze. Dacă Andrei ar fi fost genul mai șmecheras și ar fi aruncat cu amenințări, cel mai probabil ar fi primit si el niște scuze de la Alex. Îmi mențin părerea ca Alex se aseamănă cu un chihuahua isteric care se repede sa muște în stânga și în dreapta, însă, dacă te dai la el, fuge schelalaind.

– Dincolo de povestea cu copilul pe care nu-mi place cum o tratează, apreciez cum relaționează Roberto cu băieții și cu fetele. Pare sa stie sa fie un bun prieten, sa susțină pe cei picați, e atent la trăirile celorlalți. S-a dus imediat lângă Dima când l-a văzut ca plânge. Se pare ca omul are si niste calitati totusi.

– Am văzut și o alta față a lui Dima. Are o familie frumoasa cu care are o relație extraordinară și l-am văzut pe Dima real, fără mândria aia exacerbata și fără aroganță. Si baietii plang cateodata si nu e nici o rusine sa planga. Si ei sunt oameni cu trairi, cu sentimente, cu sensibilitati si cu exteriorizari.

Publicitate
Acest articol a fost publicat în Uncategorized și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Concluziile zilei – emisiunea Mireasa 25.01.2023

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.