Concluziile zilei – emisiunea Mireasa 26.01.2023


– Irina exagerează în legătură cu remarca lui Andrei legata de varsta Andreei si de posibilitatea de a se indrepta spre ea daca ar fi fost mai mare de ani. Sigur ca Irinei nu i-a picat bine, dar putea sa-i spună asta fără sa facă ditamai drama. Unele fete nu înțeleg ca a te cunoaște cu un băiat nu înseamnă să pui monopol pe el și sa te crezi deja cu inelul pe deget. La fel ca și Denisa, Irina emite pretenții față de băiatul cu care încearcă sa se cunoască. Si astfel risca sa-i îndepărteze. Sunt sigura ca acum se îndreaptă spre Alex doar ca sa-l supere pe Andrei și rânjetul ei denota un mișto ieftin. Nu e corect sa se folosească de Alex care deja are semne de întrebare, mai ales după ce Dima si Vlad au semnalat foarte bine ce vrea sa facă Irina.

– Denisa a simțit ca pierde teren și e din ce în ce mai nervoasa. S-a rățoit la Dima de ziceai ca i-a promis ca o ia de nevasta și încă nu a luat-o. Denisa ar fi vrut ca după date-ul cu ea Dima sa cada pe spate de îndrăgosteala și eventual sa refuze date-ul cu Sabrina. Visuri… . Denisa e rece, sta ca o statuie, vorbește fără sa transmită vreo emoție, cu ce sa-l atragă.. ?!

– Cătălina se cam lasă influențată din exterior și nu ma refer la sora ei, ci la buchetul primit și mesajul de apropiere cu Mihai. Pe de alta parte, cred ca dacă s-ar lămuri situația lui Roberto cu copilul respectiv și cu atât mai mult dacă s-ar dovedi ca nu e copilul lui, Cătălina ar fi mult mai deschisă cu el.

– Andreea a cam pendulat intre cele doua tabere ale fetelor si a cam dus vorba de colo-colo, ba chiar a mai si schimbat varianta fiecarei tabere vis-a-vis de cealalta. Sper sa nu o fi facut intentionat, ci sa punem pe seama tineretii ei, a lipsei de experienta legata de traiul in colectivitate sau a faptului ca nu are prietene si nu stie care sunt regulile de bun simt ale unei prietenii. Daca se va repeta, atunci nu va fi vorba de naivitate. Deocamdata nu vreau sa-i pun o eticheta, ci prefer sa o mai observ.

– La Capricii au sărit toate pe capul lui Dima de parca e obligat sa se cupleze cu Denisa. El poate alege pe cine dorește, nu trebuie sa dea socoteală Denisei sau altcuiva.

– Gabriela Cristea a spus ca Bill Gates e oale și ulcele. Sa-i spună și ei cineva ca omul e bine merci, trăiește. Nu știu de ce vorbește despre persoane publice de care a auzit, dar pe care nu le cunoaște.

Publicitate
Acest articol a fost publicat în Uncategorized și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Concluziile zilei – emisiunea Mireasa 26.01.2023

  1. buhuta2 zice:

    UN MARE ……..LIKE !!!!!!!!

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.