Concluziile galei – emisiunea Mireasa 27.01.2023


– Admiratoarele lui Mihai, respectiv Denisa, Hatice si Catalina, au eșuat în încercarea de a avea un date cu el și nu cred ca se așteptau ca el sa o aleagă pe fata cu șansele cele mai mici din punctul lor de vedere. Ca de obicei, Denisa fierbe pe dinăuntru de ciuda, însă își mentine atitudinea de gheata pe afara, iar Hatice a avut o exprimare din care Carmina sa înțeleagă ca a fost aleasa din mila. De fapt, ele nu înțeleg ca mai au mult pana sa ajungă la nivelul Carminei, iar Mihai a văzut la ea ce era de văzut.

– Băieții cu probleme nu au fost aleși de nici o fata. Alex și Bogdan au probleme de comportament, iar Roberto are probleme nerezolvate cu trecutul lui.

– Nu știu de ce Alex și Bogdan îl critică atât pe Andrei ca se consulta cu Vlad pentru surprizele făcute Irinei. Ce e asa deplasat ? Și fetele se consulta între ele, e ceva normal. Alex nu jignește în mod direct, însă îl alimentează pe Bogdan, îl stârnește și apoi savurează momentul și face pe împăciuitorul. Alex spune ca știe ce simte Andrei, ca are îndoieli. El intra în mințile oamenilor și le citeste, știe totul despre toti. Atotcunoscator s-a mai născut omul ăsta. Nu înțeleg ce ii macină grija pe ăștia doi de Andrei sau de oricare altcineva. Bogdan nu are școală și se vede asta din avion, e frustrat maxim din cauza asta și nu știe sa compenseze decât cu agresivitate. Bogdan ii spune lui Andrei sa se duca la oi. Andrei ar putea sa se ducă si la oi ca nu e ceva rușinos, cum e de pilda sa renunti la școală fiindcă ti-ai rupt un picior și apoi sa faci pe deșteptul cu cei care sunt mult peste nivelul tău. E o vorba cu cel care nu e prost destul dacă nu e și fudul. Andrei s-a dus la o școală către care se mergea pe jos 20 km. Dacă ar fi fost Bogdan în situația asta, nu ar fi făcut nici alea 8 clase.

– Irina ne arata ca e jucătoare votandu-l pe Dima spre eliminare. Adică, ai șansa sa-l elimini pe cel care îl hartuieste pe băiatul pe care spui ca îl placi, dar tu nominalizezi pe un băiat din top care e pe cale sa se cupleze cu o fata tot din top. Nominalizarile s-au facut inainte de anuntarea actualului top. Cred ca Irina nu a pierdut din vedere nici ca Andrei ar putea fi din nou pe locul 1 și speră sa o tragă după el.

– Legat de top, in continuare nu înțeleg de ce este Cătălina pe primul loc la cât de stearsa e. Urcarea în top a lui Mihai e normală fiindcă oamenii au descoperit un om cu un comportament total diferit față de imaginea de dominator pe care si-a creat-o singur în prezentare. E de bine acum. Desi nu recunoaste, Dima s-a aratat dezamăgit ca nu e în top.

– Ionut, noul concurent, la o prima vedere pare un baiat la locul lui, e si frumusel si s-ar putea sa atraga interesul anumitor fete. L-as vedea potrivit cu Andreea. Noua concurenta, Simona, e si ea ok, insa cu genele alea cât mătura se urateste singură, nu i se mai vad ochii care par sa fie frumosi. Nu le inteleg pe fetele astea care, in loc sa-si scoata in evidenta aspectele fizice frumoase cu care le-a inzestrat natura, fac tot posibilul sa se urateasca ba cu genele cat mătura, ba cu unghiile ca de vrăjitoare, ba cu sanii revarsandu-se din decolteu, ba cu buzele umflate cu aspectul botului de rață si lista poate continua.

Publicitate
Acest articol a fost publicat în Uncategorized și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Concluziile galei – emisiunea Mireasa 27.01.2023

  1. buhuta2 zice:

    DRAGĂ BUBURUZĂ !!!!
    ESTI …….

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.