Concluziile zilei – emisiunea Mireasa 31.01.2023


– Irina a încercat sa se folosească de Alex pentru a-l supăra pe Andrei și acum tot ea e deranjată ca Alex i le intoarce. Nu-i rămâne dator. Ce semeni aia culegi. Alex i le zice pe bune și chiar mi-ar plăcea sa rămână în emisiune și sa plece Bogdan. Am scăpa de scandalagiul sezonului și ar rămâne Alex, o persoană care deși are destule defecte, le mai spune unora lucrurile verde în față asa cum merită. A caracterizat-o foarte bine pe Irina care e dezamăgirea sezonului și un exemplu de ASA NU.

– E clar ca Andrei greseste în relația lui cu băieții din moment ce a reușit să-și pună toată casa în cap. Are obiceiul sa arunce și el niște înțepături și să provoace, mai ales pe Bogdan care se inflamează instant. I-a prins punctul slab și apasă pe accelerație. Trebuie sa recunosc ca replica lui Andrei „ Tu nu știi poezii ca nu prea ai fost pe la școală ” a fost bună, însă era mai bine dacă s-ar fi abținut. Pe de alta parte, băieții au discutat despre Andrei în lipsa lui, mai rău decât cele mai ţaţe dintre ţaţe. Încă o trăsătură feminină a lor pe lângă aceea cu mângâierile și îmbrățișările exagerate. Mihai ne-a arătat din nou latura lui misogina de la început spunând ca Andrei a ales cea mai urâtă fata. Din punctul meu de vedere, Mihai are o bila mare și neagra pentru aceasta afirmatie.

– Sunt convinsa ca Mihai o place pe Carmina doar amical pentru sufletul ei bun și pentru comportamentul frumos pe care îl are. Când vine vorba de ea însă, se vede ca s-a cam aprins după el dar va pune frână pentru ca a văzut concluziile lui. Reacțiile lor după date arată clar ca ei simt diferit.

– Îmi place ca Ionuț si-a dat seama în doar câteva minute ce fel de persoana e Irina și a devenit dezinteresat de ea. E foarte potrivit cu Andreea și fizic și comportamental. Irina ne-a mai arătat încă o parte urata din caracterul ei când a înțepat-o pe Andreea și când i-a vorbit ironic spunându-i „ Cum te simți când știi ca el a intrat pentru mine și apoi s-a reorientat către tine ? ”. Andreea e prea tânără, lipsită de experiență și finuță pentru a ști cum sa i-o întoarcă Irinei, însă ar fi putut sa-i spună … Mă simt foarte bine fiindcă el si-a dat seama extrem de repede ca nu ești ceea ce trebuie și a observat la fel de repede calitățile mele.

Publicitate
Acest articol a fost publicat în Uncategorized și etichetat , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Concluziile zilei – emisiunea Mireasa 31.01.2023

  1. buhuta2 zice:

    Din nou un comentariu excelent !!!!!!!!!

    Apreciază

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.