Concluziile zilei – emisiunea Mireasa 08.02.2023


– Andreea imi da impresia ca nu știe ce vrea, se joaca aiurea ca o fata care fuge de apropierea de un băiat de parca nu ar mai fi avut niciodată un prieten. E un fel de Inimioara, fără a fi virgină. Spune ca il place pe Ionut, dar fuge de el. Nu-mi plac fetele imature care vin sa se joace la Mireasa sau sa se vindece de fostul. Ea mai trebuie sa crească și sa se mai joace cu păpușile pana sa fie pregătită pentru măritiș. Consider ca ar trebui sa plece acasă și sa nu mai țină locul ocupat degeaba pe aici.

– Mihai nu e stabil si nu-i plac fetele la locul lor precum Daiana. Ii plac fetele ca Hatice numai ca ii e rușine sa recunoască fiindcă e filmat și îl aud rudele, prietenii, cunoștințele. De aceea și critica trecutul ca să salveze aparentele, dar fără camere ar fi fost grămadă pe ea. Plus ca ii place sa audă ca fetele sunt moarte după el și de aceea întreține flirtul. Ar marca și el un pic la Hatice, dar îl încurcă mult camerele. Nu vreau sa par rautacioasa, însă poziția în care s-a așezat Hatice în fața lui Mihai langa pat m-a dus instantaneu cu gândul la trecutul ei.

– Îmi plac interacțiunile dintre Vlad și Cătălina. El natural și mai îndrăzneț, ea mai reținută însă incantată și dornică de a fi în preajma lui.

– Daiana e o fată finută, plăcută, arata bine la corp. La față nu e o frumusețe nemaintalnita, însă are un farmec, e distinsa. Fetele au sărit pe ea disperate cu intrebarile, mai ales Denisa care nu prea mai are incredere in sine după ce băieții nu au căzut pe spate după ea asa cum se aștepta.

– În general evit sa comentez subiectele despre curățenie. La câte fete și femei sunt în casa, e penibil și jenant sa vorbim despre mizerie și dezordine. Altceva mi-a atras atenția. Cat de ofuscată a fost Denisa ca Sabrina a menționat ceva despre grătarul vaselor de parcă nu avea voie sa spună asa ceva. Denisa uită ca Sabrina e fata săptămânii și are în atribuții sa verifice și sa semnaleze anumite lucruri. Denisa, de când a început sezonul, face pe șefa pe acolo, ia pe toata lumea la întrebări de parca ea ar fi jupaneasa casei. Eu cred ca visează nonstop sa fie fata săptămânii și drept urmare și-a luat și aerele de superioritate aferente. Va dați seama cum s-ar comporta dacă chiar ar ajunge fata săptămânii…?

– Pentru început, Dani și Denisa par sa fie pe aceeași lungime de undă. În cazul în care lui ii va plăcea și va accepta personalitatea ei dominatoare, ar putea sa meargă relația.

Publicitate
Acest articol a fost publicat în Uncategorized și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Concluziile zilei – emisiunea Mireasa 08.02.2023

  1. buhuta2 zice:

    BRAVO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    TOT CE COMENTEZI ÎMI MERGE LA SUFLET ȘI SUNT 100% DE ACORD CU TINE !
    M U L Ț U M E S C B U B U R U Z Ă S C U M P Ă !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Apreciază

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.