Concluziile galei – emisiunea Mireasa 10.02.2023


– Mihai este cel mai neasumat concurent al acestui sezon si un exemplu negativ de barbat. Stim cu toții ca Hatice are un trecut controversat și ca nu e un ideal de soție. Însă felul în care Mihai vorbește despre ea este extrem de urat și spune multe despre caracterul lui. Nu e cazul ca Mihai sa facă pe victima lui Hatice atât timp cât și el a făcut pași spre ea, nu e cazul sa-si ridice singur o statuie în timp ce șterge pe jos cu Hatice. Auzi la el ce spune … ca a gresit ca s-a coborat de acolo de sus si ca i-a dat nas uneia ca Hatice. Dar unde se crede băiatul ăsta, în înaltul cerului ?! Foarte urata atitudine, nu știu ce femeie si-ar dori lângă ea un bărbat cu asa o gândire de misogin și cu un asa comportament josnic. Degeaba are un aspect fizic plăcut dacă are un caracter care lasă de dorit.

– Nici nu au intrat bine într-o cunoaștere și Denisa ii face crize de gelozie lui Dani pentru nimic. Ii cere socoteală fără a fi intr-o relație cu el. Vă dați seama ce ii face acasă? Îl bate pe genunchi. Cine si-ar dori asa ceva? Ce oferă ea de are atâtea pretenții? Doar răceală și aere de superioritate.

– Andreea a fost băgată un pic în seamă de Alex la petrecere și gata, a schimbat macazul. Acum s-a redresat fiindcă au certat-o mami cu tati. Fata asta nu stie ce e cu ea pe aici.

– Dima este foarte teatral și foarte insistent în a scoate în evidență ce iubită perfectă are el. Sabrina are niște calități, dar insistența lui de a-i ridica o statuie poate avea efect invers. Dima nu pierde nici o ocazie de a scoate în evidență ce relație minunată și nemaiîntâlnită au ei. Riscă să o dea în penibil.

– Gata, i-a cam trecut Irinei de Bogdan și se îndreaptă spre prietenul lui, Alex. S-ar merita unul pe altul.

– Discuțiile băieților nu au fost dintre cele mai bune, dar totuși se exagerează cu punerea lor la zid. A fost un gen de conversație întâlnită frecvent între băieți, numai ca aici e filmată.

– Legat de top, pot lua in calcul ca sustinatorii lui Mihai au propulsat-o pe Hatice in top, insa si mai mult tind sa cred ca a fost o miscare a staff-ului pentru a intretine in continuare circul in emisiune. Hatice face materiale, se da in spectacol si implicit creeaza audienta. Oricum, nu inteleg nici ce cauta Mihai in top la ce comportament are, dar asta e, se pare ca are multe admiratoare pentru care nu conteaza ce idiotenii scoate pe gura. De frumos e frumos, ce ii mai trebuie si minte … . Referitor la noul baiat al saptamanii, consider ca Vlad merita din plin locul 1. Se comporta exemplar, e implicat in activitatile casei si nu se baga in conflicte. Iesirea din top a lui Andrei era cumva previzibila. Povestea vietii lui nu putea sa-l mentina in top la nesfarsit, iar cu altceva nu prea iese in evidenta. Bate pasul pe loc cu Simona, nu se face prea bine inteles cand vrea sa exprime cate ceva si, colac peste pupaza, a mai facut si remarca aceea total nepotrivita la adresa mamei lui Dani. Sigur ca poti admira o mama si poti spune despre ea ca arata bine, insa contextul in care se purta respectiva discutie nu era potrivit pentru o astfel de afirmatie.

Publicitate
Acest articol a fost publicat în Uncategorized și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Concluziile galei – emisiunea Mireasa 10.02.2023

 1. buhuta2 zice:

  SUPER ai spus :

  -Nici nu au intrat bine într-o cunoaștere și Denisa ii face crize de gelozie lui Dani pentru nimic. Ii cere socoteală fără a fi intr-o relație cu el. Vă dați seama ce ii face acasă? Îl bate pe genunchi. Cine si-ar dori asa ceva? Ce oferă ea de are atâtea pretenții? Doar răceală și aere de superioritate.
  -Hatice are un trecut controversat și ca nu e un ideal de soție.
  – Andreea asta nu stie ce e cu ea pe aici.
  – Dima este foarte teatral și foarte insistent în a scoate în evidență ce iubită perfectă are el
  -Gata, i-a cam trecut Irinei de Bogdan și se îndreaptă spre prietenul lui, Alex. S-ar merita unul pe altul.
  -Legat de top, pot lua in calcul ca sustinatorii lui Mihai au propulsat-o pe Hatice in top, insa si mai mult tind sa cred ca a fost o miscare a staff-ului pentru a intretine in continuare circul in emisiune. Hatice face materiale, se da in spectacol si implicit creeaza audienta.
  -Referitor la noul baiat al saptamanii, consider ca Vlad merita din plin locul 1. Se comporta exemplar, e implicat in activitatile casei si nu se ba in conflicte.

  -Mihai este cel mai neasumat concurent al acestui sezon si un exemplu negativ de barbat.
  Acest fapt mă doare căci am un dram simpatie pentru el și regret pentru ce i se întâmplă !!!

  Apreciază

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.