Concluziile zilei – emisiunea Mireasa 13.02.2023


– Mihai a facut din nou o demonstratie a inteligenței lui fara margini. Ferească Dumnezeu! Deci s-a înțeles, da? Nimeni nu mai are voie sa se apropie de Hatice fiindcă o place Mihai, dar nu o vrea. Când placi o fată și nu o vrei, e a ta de fapt, de la distanță asa. Și faci crize de gelozie. Roberto sau oricare altul trebuie sa-i ceara aprobare lui Mihai ca sa se cunoasca cu Hatice fiindca e el în pauză cu ea cică. Ce sa facă și Mihai dacă ii place un lucru ? O femeie, pardon. Ma rog, ce-o fi acolo. Asa s-a exprimat și asa vede Mihai femeia, un lucru. Sper ca doamnele telespectatoare care ii plâng de mila lui Mihai ca e hărțuit de Hatice, săracul de el, sa vadă ca hartuitul moare de dragul agresoarei și se roagă sa fie hărțuit.

– Hatice se amuza privind materialul în care băieții aveau discuții pe seama ei de parca ar fi vorbit de un obiect de satisfacere a plăcerii. Chiar nu realizează ca nu e deloc de ras asa ceva și nu e deloc măgulitor pentru ea ?

– Irina a demonstrat ca nu are nici o reținere în a trece repede de la un băiat la altul. Și nu la oricine, ci la prietenul celui pe care susținea ca îl place și cu care mai avea puțin sa-si scoată ochii. Se pare ca pentru ea nu contează cine e, important e sa fie și sa-si atingă scopurile.

– Ce diferență între conversațiile dintre Dani și Daiana și conversațiile dintre Dani și Denisa. Cand vorbeste cu Daiana, Dani e deschis, zâmbitor și totul curge natural, iar cu Denisa zici ca e scos la tabla, la lecție. Îmi place atitudinea Daianei. Dani se cunoaște cu Denisa, nu e intr-o relație cu ea și, prin urmare, Daiana poate sa-și exprime și ea intenția de a-l cunoaște. Roberto cam băga bățul prin gard când ii spunea Daianei ca Dani ar fi mort după Denisa. Sa fim serioși, asa arata un băiat mort după o fată ?

– Andreea da impresia ca a intrat intr-un cuplu cu Ionuț fiindcă a fost certata de el și de dna Ana. Pare ca i s-a făcut teama sa nu-l piardă. Sau poate asa e ea la început, mai timida și nu știe cum sa intre intr-o relație. Nu știu ce sa zic, îmi da cu virgula fata asta. Rămâne de văzut cum se va manifesta mai departe.

Publicitate
Acest articol a fost publicat în Uncategorized și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Concluziile zilei – emisiunea Mireasa 13.02.2023

  1. buhuta2 zice:

    CA DE OBICEI ……UN COMENTARIU : S U P E R !!!!!!!!!!!!!!
    M U L Ț U M E S C !!!!!!!!!!!!!!!
    E O ÎNCÂNTARE SĂ TE CITESC !!!!!!!!!!!!!

    Apreciază

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.