Concluziile galei – emisiunea Mireasa 17.02.2023


– Mihai a așteptat sa vadă pe ce loc e Hatice ca să o sărute. Dacă nu era pe primul loc o mai săruta? Pana acum s-a cam ferit sa o sărute. Ba chiar ea a spus ca vrea sa câștige un task ca să doarmă în bratele lui, iar el ca vrea ședință foto. Ce spune asta? Dar acum e altceva, a ajuns fata pe locul 1. Se schimba treaba. Toată săptămâna Mihai se va frământa de ce a picat pe locul 3 și o va folosi pe Hatice drept locomotivă în speranța de a-l duce și pe el pe locul 1. O tipa care a fost în bratele bărbaților încă de când era minoră fiind combinată de la 15 ani cu un bărbat cu copii acasă, care a fost iubita unui proxenet și care se relaxa in vacanțe plătite de pe urma exploatării unor femei, o tipa care a umblat cu pușcăriași, cu albanezi și alte nații, asa cum singura a afirmat in emisiune, nu are nimic în comun cu noțiunea de mireasă. Dar dacă asa se votează înseamnă că s-a întors lumea cu susul în jos. Prefer sa nu fac parte din acesta lume cu susul în jos fiindcă ar însemna să fiu căzută în cap.

– După ce mama a fost cea care a trimis-o pe Andreea la emisiune, acum tot mama e cea care ii cere eliminarea. La cum s-a manifestat Andreea pana acum, cred si eu ca până și familia ii cere eliminarea. De asemenea, înțeleg și de ce mama ii repetă obsesiv Andreei sa stea departe de Alex. În timp ce spunea ca îl place pe Ionuț, Andreea îl ignora cu desăvârșire și dansa încântată cu Alex. Știm cu toții petrecerea aceea. Dacă stau bine sa ma gândesc, de cand a intrat in casă, cel mai entuziasmata am văzut-o pe Andreea atunci în preajma lui Alex.

– Are și Alex atâtea bube, dar prea e pus la zid pentru o pipiță ca Irina care spune ca s-ar săruta asa cu oricine și a doua zi nu s-ar mai vedea. Ca la club. Cică a încercat și ea cu Alex. Acum il vrea iar pe Bogdan. Dacă nu va merge cu Bogdan, pe cine mai încearcă? Ii ia pe toți la rand și apoi trece la cameramani și alți bărbați din staff ?

– Despre Dani nu mai sunt multe de spus. S-a adeverit ce am spus in postarea trecuta ca se vede din avion ca Dani o place pe Daiana. Ba chiar, dupa cum spune el, s-a indragostit la prima vedere. Ce-ar mai fi de spus ? Nu te poti pune cu fiorii indragostitului. Asa ca Denisa ar trebui sa se retraga si sa nu mai insiste a se pune intr-o situatie penibila. E a doua oara deja. Mama lui Dani, dna Loredana, neaga ca l-ar fi influentat pe Dani ca sa o aleaga pe Denisa, dar insusi Dani a contrazis-o cand i-a spus „ Mai întâi tu m-ai făcut cu capul ” .

– E perfect justificată nominalizarea Irinei de către băieți. Nu e o fata serioasă, nu e locul ei în emisiunea asta, se joaca de-a relațiile, se crede în club și se sărută cu cine ii iese în cale fără nici o reținere sau jena. Cred ca a încurcat emisiunea. A zis bine Alex ca se aseamănă cele 3: Irina, Hatice și Denisa. Deosebirea e ca Denisa încearcă sa facă pe serioasa. Faci pe serioasa cu cont pe OnlyFans? Pe cine prostesti … ?!!

Publicitate
Acest articol a fost publicat în Uncategorized și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.