Concluziile zilei – emisiunea Mireasa 20.02.2023


– Dima mi se pare teatral in continuare. Vorbește uitandu-se la masă și nu la iubita lui. Apoi vorbea singur prin casa, de fapt pentru camere. Ea a trecut printr-o trauma și o tentativa de sinucidere, nu ar merita sa joace Dima teatru cu ea. O vad pe ea mult mai implicată în relație decât pe el.

– Hatice, la experienta ei la barbati și la mediile în care s-a învârtit, e cazul sa facă pe fastacita și pe lesinata după Mihai ? Iar el la fel, e cazul sa mimeze iubirea când de fapt urmărește gagicareala? A punctat bine mama lui Hatice cu hotelul, s-a prins femeia ce se doreste de fapt de către cei doi. Dacă nu suntem potriviți pentru o familie, măcar sa ne bucurăm trupește unul de celălalt. Conversațiile lor din cuplu la asta se limitează, nu am văzut discuții profunde.

– Simona și Andrei bat pasul pe loc, mai ales ea. Pe Andrei il vad cat de cat implicat si dornic de a trece la etapa urmatoare cu Simona, insa ea parca ar vrea sa prelungeasca cunoasterea la nesfarsit. Poate asa e ea, se deschide mai greu, insa totusi gesturile ei arata ca inca doreste sa-l tina la distanta pe Andrei.

– Despre Irina nu mai îmi vine sa spun nimic, a spus Minodora tot ce era de spus. O fată care ii ia pe toti la rand la pupat nu prezintă seriozitate.

Publicitate
Acest articol a fost publicat în Uncategorized și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.