Concluziile zilei – emisiunea Mireasa 22.02.2023


– Era de așteptat ca mai devreme sau mai târziu Denisa și Irina sa devină ținta celorlalți fiindcă ele sunt tartorele și barfitoarele sezonului. Irina pe față, iar Denisa, încercând sa facă pe inteligenta și pe prețioasa, barfeste mai subtil asa, însă ea deschide toate subiectele, ea arunca pastilele. De asemenea, cele două au în comun și faptul că au tendința de a trece cu ușurință de la un băiat la altul pentru a rămâne în emisiune și a fi în centrul atenției. Suferă de ele, săracele. Denisa pentru ce spune ca in prezent nu mai e atrasa de niciun băiat din casa ca apoi sa le spună lui Ionuț și lui Roberto ca ea e aici dacă ei vor s-o cunoască. Pentru ce ii transmite lui Ciprian din sezonul 2 sa se înscrie la emisiune și sa intre în casa dacă ea nu a fost interesata de el ca potențial iubit nici când au fost amândoi în același sezon și nici în afara casei nu s-a legat nimic deși au tinut legătura. E clar ca Denisa și Irina ar face cuplu cu oricine doar ca sa fie în emisiune .

– Acesta e adevaratul Mihai, cel pe care l-am vazut in discutia cu Alex, cel care cerea poze cu o alta tipa, nu cel care simuleaza indragosteala in prezenta lui Hatice. Cu Hatice spera sa obtina ce a spus mama ei, noaptea la hotel. Normal ca a spus ca sunt glume, ce era sa spuna ?! Toti care dau cu bata in balta spun ca au glumit, numai ca Mihai a glumit de nu se mai oprea cerand o zi intreaga poze cu fata respectiva si eventual sa vina in casa. Hatice o fi cum o fi, o avea trecutul pe care il are, insa nu e atat de fraiera si usor de dus de nas cum isi inchipuie Mihai. S-a vazut ce fel de manifestari poate avea cand e calcata pe coada.

– Andreea a văzut ca Ionuț se arată interesat de Denisa și s-a activat din nou. Joaca lor transmite mai mult decât vor ei sa arate. Fizic sunt foarte potriviți, iar dacă Andreea si-ar lăsa deoparte barierele cred ca ar fi un cuplu reușit.

– Denisa, săraca de ea, a ajuns obiectul de amuzament al băieților, respectiv al lui Ionuț și Roberto. Ionuț nu cred ca o place, dar se folosește de ea pentru a o stârni pe Andreea, iar Roberto din plictiseală face diverse jocuri inofensive. Totuși, cred ca s-ar potrivi Roberto și Denisa. Amândoi sunt pufoși, iar ca fel de a fi s-ar completa, el fiind glumeț și ea mai serioasă.

– De data asta, în discuția cu Simona, Andrei a fost mai dezinvolt ca niciodată și glumeț pe deasupra. Însă Simona s-a folosit de chestia asta pentru a mai găsi încă un motiv pentru a-l ține la distanță pe Andrei. Ea ar trebui sa înceteze cu tărăgănarea asta care nu știu ce rol are, poate doar sa stea și ea în casă cât mai mult. Ori te îndrepți spre o cunoaștere mai avansata cu el, ori te retragi. Nu e corect si de bun simt față de Andrei sa-l ții după tine doar de dragul de a nu fi singura pe acolo.

Publicitate
Acest articol a fost publicat în Uncategorized și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Concluziile zilei – emisiunea Mireasa 22.02.2023

  1. buhuta2 zice:

    S U P E R !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Apreciază

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.