Concluziile zilei – emisiunea Mireasa 23.02.2023


– Pot înțelege ca Simona nu îl place pe Andrei, ca el nu e bărbatul potrivit pentru ea, ca e mai stângaci și nu e foarte iscusit în a cuceri o femeie si pot înțelege ca a vrut sa opreasca cunoașterea cu el. Însă nu pot înțelege sub nici o forma de ce a ales sa oprească această cunoaștere intr-un mod atât de mizerabil. De ce s-a poziționat ea pe un piedestal și a început sa umilească un om ? Ea nu se respectă în primul rand pe ea avand un asemenea comportament. Sa ne mai miram de ce fostul ei prieten a părăsit-o brusc intr-o zi fără sa-i dea nici o explicație ?! Acum se înțelege de ce bietul băiat a fugit fără sa se mai uite înapoi. Ea l-a ținut blocat pe Andrei de teama eliminării, sa pară că are și ea un scop în casă, însă se vedea de mult că îl respinge. Când Andrei i-a oferit acea cheie ca semn de prețuire, atunci era momentul ca Simona să o refuze și să încheie elegant cunoașterea spunandu-i că sentimentul nu e reciproc. Dar ea a ales să tărăgăne situatia și și-a arătat adevărata față. Degeaba a încercat ea să facă pe prețioasa și pe importanta, acum ne-a arătat că e un nimeni, zero caracter. I-a dat speranțe aiurea lui Andrei și acum tot ea e cea ofuscată.

– Mihai e cel care s-a arătat interesat de o prietenă de-a lui Alex din afara casei uitând practic de Hatice și tot el e cel supărat. Reacție tipică de misogin care considera ca bărbatul poate face orice, iar femeia nu are dreptul sa se supere. Treptat, a lasat-o mai moale și a recunoscut ca a greșit nu pentru ca asta ar fi convingerea lui, ci de teama sa nu-i dea Hatice distanță.

– Iată că Irina, din bârfitoarea nr 1 a casei, din intriganta suprema și din cea care sare din băiat în băiat, a ajuns sa devina victima națiunii. Și asta cu suportul prezentatoarelor și al majoritatii mamelor. Acum nu mai e Andrei victima națiunii, i-a luat locul Irina. Andrei a cazut pe locul 2 la capitolul asta. Nu spun ca Irina trebuie pusa la pământ și aruncat cu pietre în ea, dar nici sa-i facem o statuie nu e cazul. Se vede de la o posta ce hram poartă și care e scopul ei pe aici.

– Exact ce spuneam în postarea anterioara. Denisa începe totul, aruncă pastila și apoi ii lasă pe ceilalți sa-si dea în cap unii altora. Ea a propus jocul asta care a iscat atatea conflicte, ea a lansat primele întrebări și apoi a fost la înaintare Irina, prietena ei fidelă. Ea începe și Irina își ia bobarnacele. Asta e rolul Irinei în asa-zisa prietenie cu Denisa, sa-i fie paravan.

– E vizibil ca Ionuț pe Andreea o place cu adevărat și nu înțeleg de ce continuă să se învârtă pe lângă Denisa punându-se singur intr-o situație penibilă. Nu mai spun cât de prost cred ca se simte și Denisa. De cealaltă parte, Andreea îl place și ea pe Ionuț, însă are niște rețineri ce țin de expunerea ei în fața celorlalți. În loc sa se bucure unul de celalalt, ei se joaca haotic precum doi copii care nu știu ce e cu ei pe aici.

Publicitate
Acest articol a fost publicat în Uncategorized și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Concluziile zilei – emisiunea Mireasa 23.02.2023

  1. buhuta2 zice:

    S U P E R !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.