Concluziile zilei – emisiunea Mireasa 28.02.2023


– Denisa ii repetă lui Roberto că nu simte că va fi ceva între ei, că apropierea lor nu înseamnă nimic, să nu-si facă speranțe, doar vorbim și așa mai departe, dar cu toate astea ea inițiază îmbrățișări cu el, stă agățată de gâtul lui, se joacă cu el, îl ia la dans. E corect cum procedează fata asta ?! Cica: „ Gesturile nu înseamnă nimic, să nu te gandesti mai departe, le fac că așa vreau eu ”. Ferească Dumnezeu ! Ce înseamnă dom’le să vrei cu orice preț să stai în emisiunea asta …. Nu degeaba a mai venit încă un sezon.

– Lui Dani îi place sa se bage în treburile altora, sa pună o mie de întrebări, sa iscodeasca, sa facă înțepături și sa bage strâmbe, însă la Andrei găsește și terenul slab. Andrei greșește când le cere sau le asculta părerea tocmai băieților care l-au atacat cel mai mult.

– Doamne, dar ce disperata e Hatice sa nu rămână iubitul ei fără mâncare ca na, el e bărbat și trebuie sa stea cu burta în sus, nu sa-si mai facă și câte ceva de mâncare. Tare mi-e ca Hatice va lua plasa cu Mihai și toate ploconelile astea în fata lui vor fi în zadar pana la urma.

– Schimbarea asta brusca de atitudine a Simonei nu ma convinge. Pare ca face lucrurile forțat din dorința de a-si spăla imaginea dupa scena aia oribilă de umilire a lui Andrei. E normal ca familia lui sa fie foarte reticenta în privința Simonei.

– La task-ul cu baloanele am văzut ca la Irina doar gura e de ea, în sensul ca se pricepe la a se săruta cu cine se nimereste, dar cu dorsalul nu prea se descurca. Andreea si Simona au fost praf, Hatice s-a descurcat pana la un punct când a început sa-si bage în stilu-i caracteristic. Sunt de acord ca nu a ținut mâinile cum trebuie Cătălina și ca era normal sa i se atragă atenția, însă tonul ridicat folosit de Denisa și răutatea din glas au fost evidente. Sabrina s-a ofticat si ma mir ca nu a mai reacționat Dima, nu a mai vorbit cu camerele. Ce-o fi cu el ?

– Ați înțeles, da? Pe Mihai nu-l interesează task-urile astea de 2 lei și date-urile cu iubita lui, el țintește direct premiul. Nici nu trebuia sa mai spună ca știam de la început de ce a schimbat macazul cu Hatice, de dragul premiului. Doar marele premiu l-a făcut sa vadă femeia ideala în cea pe care nu demult o considera cârpa proxenetilor și poșta Brăilei.

– Mama Sabrinei e derutată tare, săraca. De la o intervenție la alta spune altceva, se contrazice în afirmații și o dă la întors. Acum a ajuns la faza avertismentelor către Dima. Ce să-l avertizeze? Să nu își iasă din rol ? Oricum, am remarcat după mimică faptul că de data asta Dima a fost mulțumit de spusele mamei Sabrinei și totodată incântat că a ieșit deasupra. Ce să mai, rămâne stâlpul emisiunii.

Publicitate
Acest articol a fost publicat în Uncategorized și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.