Concluziile zilei – emisiunea Mireasa 06.03.2023


– Iată de ce s-a dorit menținerea lui Alex în casă, subiectele cu el țin toată emisiunea. A făcut Alex în asa fel încât sa creeze haos în casă și să bage râcă între aproape toți concurenții. Acesta e rolul lui în emisiune. Dacă a ajuns sa se certe și cu Vlad care e cel mai pașnic concurent, e clar. Oare de ce a simțit Alex nevoia sa atace la Vlad și Cătălina? Fiindcă Vlad e pe locul 2 și ii suflă în ceafă prietenului lui, Mihai? Pentru Mihai e valabilă vorba aia: Spune-mi cu cine te însoțești ca să-ti spun cine ești. Dintre toți de acolo si-a gasit și Mihai cu cine să fie prieten.

– Oficial Irina era intr-o relație cu Bogdan și neoficial era atrasa de Alex. Iar cand era intr-o relatie cu Alex, il voia pe Bogdan. Fata asta e rea de tot de muscă, cum se spune in popor. Nu mai durează mult și se întoarce la Alex. Ar fi interesant sa intre un băiat nou pentru ea, sa vezi cum ar trece și la ăla.

– Imi place apropierea dintre Roberto si Giulia, insa nu-mi place graba lui Roberto. Se vede ca e foarte entuziasmat fiindca in sfarsit are ocazia sa fie si el intr-o cunoastere cu adevarat, insa graba si insistenta ar putea sa-i creeze dezavantaje.

– A trebuit sa plece Ionuț ca să-și manifeste și Andreea trăirile. Cat a fost el in casa nu stia cum sa fuga de el si acum se jeleste ca a fost eliminat. Dumnezeu sa o mai inteleaga pe fata asta. Cred ca cel mai bine ar fi sa plece si ea pentru a vedea daca e in stare afara sa aiba o relatie cu Ionut in adevaratul sens al cuvantului.

– In continuare Simona da de inteles ca nu simte nimic pentru Andrei si ca evita cu orice pret un sarut cu acesta. Acum a gasit drept motiv faptul ca e in cursa de eliminare si nu vrea sa influenteze votul. Face pacturi si pentru un timp sta la adapost de posibilitatea de a face un cuplu cu Andrei. Mi-ar placea sa ramana in casa ca sa vedem ce alte motive va mai invoca dupa aceea.

Publicitate
Acest articol a fost publicat în Uncategorized și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Concluziile zilei – emisiunea Mireasa 06.03.2023

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.