Concluziile zilei – emisiunea Mireasa 07.03.2023


– Ce fel de relație e aia in care personaj principal e fostul ? Ce fel de femeie e aceea care sta intr-o relație cu un băiat căruia ii spune ca e atrasa de fostul ? Bogdan nu o fi ușă de biserică, dar nici sa-ti bați joc de el pentru unul care e tot pe acolo. Oare de ce Irina e singura fata care a pendulat între golănașii emisiunii ? Acolo se simte ea bine, acolo e mediul ei ? E clar ca băieții ăștia doi au venit ca să se vadă la tv din moment ce au luat legătura cu diverse grupuri. Nu înțeleg de ce grupul lui Andrei a susținut reintrarea în casa a celui care l-a jignit cel mai mult. Sunt la fel de naivi ca el ?

– Întrebare întrebătoare: La cine ține mai mult Mihai ? La Hatice sau la Alex ? Cred ca răspunsul se regăsește în acel TU TACI adresat de Mihai lui Hatice. Ea are dreptate cand spune ca Mihai poate sa facă orice și ea nu.

– Dani a dat cu bâta în baltă și a scos în evidenta ceea ce nu prea văzuse nimeni. Daiana s-a simtit bine la petrecere, insa nu am vazut sa aibă derapaje de la faptul ca ar fi băut mai mult decat poate duce. Ea e mic copil pe lângă alte concurente care au fost adunate de pe jos la petreceri. Mi-a placut ca dna Loredana a procedat corect cu Dani si l-a certat pentru ca a vorbit cu baietii despre starea iubitei lui si oarecum a luat in ras manifestarile ei.

– Alex primește scrisori despre alți concurenti si le face cunoscute tuturor. Practic el e goarna celor de afara. Mihai ii tot spunea lui Alex despre scrisoarea in care există informatii despre Hatice: Ascunde-o. Oare de ce ? Nu da bine pentru mentinerea pe locul 1? Hatice a spus ca nu a mai muncit din iunie 2021. Interesant. Oare din ce se traieste cand nu muncesti atat de mult timp ?! Totodata Hatice s-a aratat dezamăgită de întrebările lui Mihai dupa ce a citit respectiva scrisoare. La ce trecut are ea, Hatice are pretenția ca Mihai sa nu aibă nici un semn de întrebare când primește astfel de mesaje ? Nu știu dacă e adevărat sau nu ce se spune despre Hatice. Ca sa fie credibili, cei care trimit astfel de mesaje trebuie sa prezinte și dovezi.

– E o vorbă: Rău cu rău, dar mai rău fără rău. Cam asa e in cazul lui Andrei cu Simona. De-abia a început și el sa se relaxeze și sa fie mai deschis. Eliminarea Simonei l-ar trage înapoi și nu cred ca își va mai găsi locul în casă.

Publicitate
Acest articol a fost publicat în Uncategorized și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.