Concluziile zilei – emisiunea Mireasa 08.03.2023


– Fetele nu au sărit calul cu stripperii și situația a fost sub control. Singura care a ieșit în evidență cât de cât a fost Hatice cu disperarea ei de a se feri de băieții respectivi. Cred si eu. După ce Mihai a fost deranjat și de un zambet către cântărețul grec, săraca suflă și în iaurt. S-a mai evidențiat Irina ca fiind cea mai entuziasmata si deschisă fată spre atingerile dansatorilor, nici nu e de mirare. Iar dna Ana a fost la înălțime, a avut succes la tinerei.

– Maria, concurenta cea noua, e drăguță, însă, ca fiecare concurent cu copil care a mai fost de-a lungul sezoanelor, nu are mari șanse în a forma un cuplu în emisiune. Păcat ca există prejudecăți.

– Eu chiar cred ca Bogdan are dreptate când spune că Irinei ii place sa fie intr-un trio. Are plăcerea asta de a flirta cu altul în timp ce e intr-un cuplu. Iată că și acum e atrasă de Alex, dar, in acelasi timp, caută dialog si cu Bogdan. Nu-l mai vrea pe Bogdan, însă umblă după el și ii cerșește explicații. Ce mai contează explicațiile dacă totul s-a încheiat?!

– Cred ca in momentul de față asta e cea mai buna soluție pentru Andreea și Ionuț, sa-si trăiască povestea în afara casei Mireasa, sa se simta și ea în largul ei și să-și arate sentimentele față de Ionuț fără sa mai fie stresata de camere. Păcat ca șansa de a reintra în casă a avut-o Bogdan și nu Ionuț, s-a irosit aiurea.

– La o primă vedere imi place băiatul cel nou, Antonio. Arată bine, e jovial, deschis, glumeț, vorbește bine și are vârsta potrivită pentru căsătorie.

– Legat de mesajele de 8 martie transmise de baieti fetelor, am remarcat urmatoarele : Stângăcia de exprimare a lui Andrei îl face sa nu para credibil. Mihai arăta de parcă era coafat si si-ar fi pus părul pe bigudiuri. Irina a primit mesaje de la cei doi iubiți ai ei. Iar Dima a inceput mesajul cu urmatoarea precizare catre Sabrina: Sunt eu, Dima, iubitul tău. Sa nu se producă vreo confuzie și sa creadă Sabrina ca e alt băiat din casă. :))))

Publicitate
Acest articol a fost publicat în Uncategorized și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Concluziile zilei – emisiunea Mireasa 08.03.2023

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.