Concluziile zilei – emisiunea Mireasa 09.03.2023


– Chiar dacă mie nu-mi place Irina și felul ei de a fi, trebuie să recunosc că a avut dreptate în tot ce i-a spus lui Andrei. Este evident că Simona nu e atrasă de Andrei și Irina nu a făcut altceva decât să detalieze acest adevăr. In continuare Andrei nu e asumat. E clar că discuția cu Irina nu s-a purtat împotriva voinței lui, însă în direct a dat-o ca și cum l-ar fi silit Irina să poarte acea conversație. Ori nu a fost deloc așa. De fiecare dată Andrei o dă la întors când e Simona de față și asta de frică să nu se supere ea. Asta arată că el e crispat în prezența Simonei, însă ar înghiți orice din partea ei numai să-i dea cât de cât puțină atenție și lui. E o atitudine total dezavantajoasă pentru el, își face singur rău și va avea de suferit în viață dacă va continua așa.

– Pare-se că Alex și-a cam găsit nașul cu Maria. Fata e îndrăzneață, ba chiar tupeistă pe alocuri. Nu-i va merge lui Alex să facă pe șmecherul cu ea. Cat despre Antonio, mi se pare de treabă, natural și fără ifose. După cum mă așteptam, Irina a fost prima care s-a băgat în seamă cu el și l-a asaltat cu întrebări. Am și spus intr-o postare anterioară ca, dacă băiatul cel nou ii va da atenție, Irina nu va ezita sa flirteze si cu el. Asta e ea. Nici Denisa nu a stat deoparte și a tot cautat compania lui Antonio. Incă mai speră și ea să o placă cineva. Dar ce să vezi, concurenții noi s-au ales reciproc pentru date.

– Irina continuă să se joace așa cum îi place ei cel mai mult. Ea adoră sa flirteze, însă nu să și fie intr-o relație. Dacă are un cuplu, tânjește să flirteze cu altcineva. Probabil ca asa își va trăi viata, intr-un flirt continuu, dar niciodată intr-o relație serioasă.

– Și mie îmi dă Giulia impresia că îl place pe Antonio. E adevărat că Roberto e sufocant, însă așa a fost de la inceput cu ea. Ori atitudinea Giuliei s-a schimbat de când l-a văzut pe noul concurent. Am remarcat ca azi în live a ținut morțiș să puncteze clar în fața lui Antonio ca ea e doar intr-o cunoaștere cu Roberto, nicidecum intr-o relație. Să înțeleagă băiatul clar. Nu ii e interzis să-l placă pe Antonio, însă mi-ar plăcea să fie corectă cu Roberto.

– Interogatoriul lui Alex către Maria a fost plin de întrebări presante și tendențioase. Tot încerca să scoată ceva de la ea care să o pună intr-o lumină mai puțin bună. Nu i-a ieșit. Pe de altă parte, Maria putea să se retragă din acea conversație dacă nu se simțea confortabil. Ori ea a dat curs discuției ca pe urmă să facă pe nemulțumita. Cred că și ea a vrut sa scoată în evidență partea mai rea sau mai urată a lui Alex. De altfel, se pare că a venit cu capsa pusă pe el.

Publicitate
Acest articol a fost publicat în Uncategorized și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.