Concluziile galei – emisiunea Mireasa 10.03.2023


– Cred ca Irina este prima și singura fata din istoria emisiunii care își dorește sa fie intr-un cuplu cu doi băieți în același timp. Face un joc prin care nu reușește altceva decât sa se comporte ca o ușuratică. Ii spune lui Alex că vrea ca Bogdan sa plece și ca totul e încheiat acolo, ii mai spune ca îl place și ca l-ar alege pe el pentru o relație în casă și seara se duce să-l călărească pe Bogdan pe canapea. Ba mai mult, în gală în direct spune ca nu ar vrea sa plece Bogdan și ca s-ar îndrepta spre el. La momentul final al alegerii nu alege pe niciunul. Asta e, cine alearga dupa doi iepuri nu prinde niciunul. Bogdan a luat cea mai buna decizie când a plecat, nu poți sa accepți sa fii jucăria unei fete instabile. Totuși cred ca Irina ar fi cea care ar trebui sa plece din emisiune și sa se combine afara cu 10 deodată ca asa ii e felul. Sau eventual sa se trateze, dacă mai poate fi vindecată.

– Simona si-a dat seama brusc ca îl place pe Andrei și au luat-o fiorii dragostei în jacuzzi. Tocmai acum când era în prag de eliminare. E posibil să-si fi dat seama că îl pierde pe Andrei, dar în proporție de 1%. Cel mai probabil fie s-a saturat de criticile dese la adresa ei si a zis hai sa-l pup si eu pe ăsta ca sa fiu lasata in pace, fie vrea sa-si asigure locul in casa pentru cat mai mult timp sau a vrut sa faca o ambitie si sa-i arate Irinei ca nu e asa cum a spus ea in conversatia cu Andrei. Simona mai are mult pana sa dea de inteles ca il place cu adevarat pe Andrei.

– Mi-ar fi plăcut ca Giulia sa fie din prima sinceră și corectă cu Roberto și să recunoască faptul că vrea să-l cunoască pe Antonio pe care e clar ca îl place fizic. Nu să dea vina pe Roberto ca e sufocant. El asa a fost de la început și ea spunea ca îl place. Brusc nu-i mai place. Nu e obligată sa stea lângă Roberto, dar nici nu e ok sa-l scoată vinovat atât timp cât ea a fost atrasă de altcineva. Nu e nimeni vinovat, sunt lucruri firești, dar e bine să fie recunoscute si asumate.

– Deși se dau ei un cuplu solid și bine sudat, iată ca Sabrina a dat dovadă de ceva nesiguranță când a venit vorba de noua concurentă. Foarte bine ca a discutat și ca și-a luat o piatră de pe inimă, însă, când relația e cu adevărat solida, nu te interesează absolut deloc ce spune o noua intrată și nici nu te duci sa te lămurești cu ea. In acest subiect s-a băgat si Denisa care a încheiat parcursul ei în casă cu o gafă de toată frumusețea. E o vorbă : Dacă tăceai, filosof rămâneai.

– Mihai a picat de pe locul 1 si a realizat că a fost taxat. Asta e, prietenia cu Alex îl costă. Si cum un necaz nu vine niciodată singur, a mai si aflat in direct că s-a chinuit să bea zeci de pahare pentru o amărâtă de cină in grădina casei. El voia ceva la hotel, nu în curte.

Publicitate
Acest articol a fost publicat în Uncategorized și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Concluziile galei – emisiunea Mireasa 10.03.2023

  1. buhuta2 zice:

    Toată admirația mea pentru acest comentariu S U P E R !!!!!!

    Apreciază

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.